Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Bankomātam Alūksnē mainīta atrašanās vieta

Aivita Lizdika

2020. gada 7. aprīlis 11:51

1408

 Ar 1. aprīli Alūksnē vairs nav pieejams Swedbankas klientu apkalpošanas centrs, bet šīs bankas iemaksu/izmaksu bankomāts turpmāk atradīsies tirdzniecības centrā Pils ielā 9b.

Jau informēts, ka ar 1. aprīli Alūksnē ir slēgts Swedbankas klientu apkalpošanas centrs, kas līdz šim klientus klātienē Alūksnē apkalpoja divas reizes nedēļā. Ceturtdien, 2. aprīlī, no klientu apkalpošanas centra tika izvestas visas bankai piederošās mēbeles un durvis slēgtas. Taču bankas klienti bija neizpratnē par to, ka Pils ielā 27 vairs nav atrodams arī šīs bankas iemaksu/izmaksu bankomāts, par ko nav nekādas informācijas.

Sazinoties ar “Swedbank” pārstāvi Jāni Kropu, laikraksts uzzināja, ka šīs bankas iemaksu/izmaksu bankomāts arī turpmāk Alūksnē tomēr būs, tikai tas atradīsies tirdzniecības centrā Pils ielā 9b. Tas gan nozīmē, ka bankomāts vairs nebūs pieejams 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā, bet tikai tirdzniecības centra darba laikā.

Līdzšinējās Swedbankas klientu apkalpošanas centra telpas Alūksnē pašlaik ir tukšas, taču ēkas apsaimniekotājs Ainārs Žukurs norāda, ka drīz tajās sāksies remonts, lai pārveidotu par biroja telpām. Kad remonts būs pabeigts, tajās darbu uzsāks zvērināta notāre Dace Elksne.

Kategorijas