Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Organizē mērķtiecīgu labdarību jau 15 gadus

Teksts un foto: Sandra Apine

2020. gada 26. aprīlis 08:56

385

25. aprīlī, @Alūksnes un Apes novada fonds svinēja savu dzimšanas dienu. Dienu, kad sanāca kopā cilvēki, kas vēlējās īstenot labas lietas tur, kur viņi dzīvo, negaidot, kad tās viņiem kāds pasniegs uz paplātes.



Motivācijas ir dažādas, taču tās visas vieno piederības apzināšanās. Tādēļ jaunākajā laikrakstā kopā ar fonda virzītājspēku Dzintru Zvejnieci (attēlā) un cilvēkiem, kas pie fonda šūpuļa stāvējuši mazliet atskatāmies uz šo laiku un ieskicējam jaukākos brīžus un pārdomu impulsus par to, kāda ir mūsu katra motivācija darīt labas lietas un līdzdarboties tajā, kas notiek tavā kopienā.

Daudzi no šiem cilvēkiem to pat nevar motivēt, viņi vienkārši dara un priecājas par padarīto. “Ja es ar savu brīvprātīgo darbu varu darīt labāku sabiedrību un dzimto vietu, tad tas mani aizrauj,” teic viena no fonda labajiem gariņiem Ilva Sāre, un nevar viņai nepiekrist. Atzinīgus vārdus mūsu fondam velta arī cilvēks ar ievērojamu pieredzi kopienu fondu darbībā Latvijā, Kopienu fondu kustības koordinators Ansis Bērziņš. Viņš pieļauj, ka Alūksnes un Apes novadu cilvēku īpaši ciešā piederības un kopības sajūta ir tā, kas ļauj piesaistīt tik daudz līdzekļu un paveikt tik daudz labu darbu.

Sirsnīgs sveiciens visiem Alūksnes un Apes novada fonda ļaudīm un draugiem dzimšanas dienā, un uz tikšanos nākamajos labajos darbos!

Vairāk lasiet “Alūksnes un Malienas Ziņās”!

Kategorijas