Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Bioderma – kopjošā kosmētika jutīgai, sausai un problemātiskai ādai

 

2020. gada 29. aprīlis 15:01

83


Problemātiska, jutīga, sausa un atopiska sejas un ķermeņa āda – ar šādām problēmām   saskaras daudz vairāk cilvēku, nekā varētu iedomāties. Patiesībā ādas problēmas var dēvēt par vienu no modernā laikmeta aktualitātēm, kas skar gandrīz ikvienu ģimeni, kā arī nešķiro cilvēkus pēc vecuma un sociālajiem faktoriem. Ar atopisko dermatītu un citiem dermatītiem saskaras gan zīdaiņi un bērni, gan pieaugušie. Bet jutīga āda, kas reaģē uz visdažādākajiem kairinājumiem – tā kļūst par arvien izplatītāku problēmu.

Lai koptu problemātisku ādu, pasargātu un palīdzētu tai atjaunoties, uzlabojot dzīves kvalitāti, nepieciešams izvēlēties atbilstošu kopjošo kosmētiku. Bioderma ir viens no pasaulē jau labi zināmiem zīmoliem, kas piedāvā plašu klāstu ar ādas kopšanas līdzekļiem, kas pielāgoti tieši šīm aktuālajām ādas veselības problēmām.

Kas ir Bioderma

Bioderma ir Francijā radīts zīmols, kura vēsture iesniedzas 20. gadsimta 70. gados. Zīmola pamata koncepts tika radīts, balstoties vadošo ekspertu bioloģijā un dermatoloģijā viedoklī un zināšanās par ādu un tās procesiem. Visas produktu līnijas tikušas izstrādātas ciešā sadarbībā ar dermatologiem.

Bioderma produkti ar savām sastāvdaļām un iedarbības veidiem imitē ādas dabiskos bioloģiskos procesus. Zīmola produktu mērķis ir garantēt vislielāko dermatoloģisko drošību un panesību, tāpēc produktos ir ļoti ierobežots skaits sastāvdaļu un aktīvo vielu optimālās devās. Protams, Bioderma produkti nesatur tādas apšaubāmas sastāvdaļas kā parabēnus, ftālātus, formaldehīdu un citas.

Āda laika gaitā mainās, cieš no stresa un dažādiem vides faktoriem, kas izmaina ādas dabisko līdzsvaru un var izraisīt tās darbības traucējumus. Bioderma produktu mērķis ir no jauna aktivizēt ādas dabiskos resursus un palīdzēt tai pretoties dažādiem negatīviem faktoriem.

Kādos gadījumos noderēs Bioderma kopjošā kosmētika


Bioderma produkti sniegs komfortu un saudzīgu kopšanu ikvienai ādai, arī tādai, kurai nav izteiktu sūdzību un problemātikas. Tomēr katra Bioderma produktu līnija ir izveidota, domājot par konkrētu ādas problēmu un tās risinājumiem.

Bioderma Atoderm. Šie produkti ir izveidoti ļoti sausas, atopiskas un jutīgas ādas kopšanai. Produkti piemēroti ikvienam – no jaundzimušajiem līdz senioriem. Atoderm mazgāšanas un kopšanas līdzekļi bioloģiski un noturīgi atjauno hidrolipīdu slāni ādā, mazina niezi un ievērojami palielina ādas komfortu.

Bioderma Sensibio. Šī produktu līnija pielāgota jutīgai un uz apsārtumu tendētai ādai. Šajā līnijā ir gan micelārais ūdens, gan sejas mazgāšanas līdzeklis, gan sejas krēmi un citi produkti

Bioderma Hydrabio. Šī produktu līnija pielāgota jutīgai ādai, kas ir atūdeņojusies un zaudējusi savu dabisko mitruma līmeni. Visā Hydrabio produktu līnijā atrodas patentētais Aquagenium® komplekss, kas stimulē ādas šūnu darbību un no jauna aktivē dabisko ādas apūdeņošanas procesu.

Bioderma Sebium. Šie ir iedarbīgi un saudzīgi līdzekļi, kas piemēroti taukainai un problemātiskai ādai ar noslieci uz piņņu veidošanos. Tas ir aktuāli ne tikai pusaudžu vecumā bet arī pieaugušajiem, jo ne vienmēr pinnes ir tikai padsmitgadnieku problēma.

Bioderma Node. Ir radīta arī īpaša produktu līnija tieši matu un galvas ādas kopšanai, kas novērš blaugznu veidošanos, mazina niezi un saudzīgi kopj matus.

Bioderma Photoderm. Šīs līnijas produkti noteikti ir aktuāli ikvienam, jo tie sniedz efektīvu un ādai draudzīgu aizsardzību no saules UV stariem. Pieejami līdzekļi gan bērniem, gan pieaugušajiem. Šos līdzekļus kā drošus un efektīvus aizsardzībai pret saules iedarbību iesaka dermatologi.



Kur iegādāties Bioderma produkciju

Bioderma produktus var iegādāties tikai aptiekās. Ja ir šaubas par to, kura Bioderma produktu līnija būtu piemērotāka tieši jūsu ādas kopšanai, var noderēt konsultācija pie dermatologa, kurš palīdzēs izvēlēties piemērotākos Bioderma kopšanas līdzekļus, izvērtējot individuālus faktorus - ādas tipu, stāvokli, dzīvesveidu, hroniskas ādas saslimšanas un tām lietotos medikamentus.

Kategorijas