Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Vietējais atbalsta vietējo – veikalos top! palielina vietējo ražotāju produkcijas piedāvājumu

"Alūksniešiem.lv"

2020. gada 1. maijs 13:27

50

Pavasaris jūtams visapkārt, arī veikalos top!, tuvojoties Latvijas valsts svētkiem, vietējais veikalu tīkls top! palielina pašmāju ražotāju piedāvājumu un aicina iedzīvotājus svētkus svinēt mājās. Informē Ilze Priedīte , veikalu tīkla “top!” mārketinga direktore un valdes locekle.


Iestājoties pavasarim esam palielinājuši pašmāju dārzeņu, garšaugu klāstu. Veikalos top! tagad piedāvājam vietējo zemnieku dārzeņu un garšaugu ražu, plašu sēklu izvēli, lai, paliekot mājās, būtu iespējams pašu gatavotos ēdienus papildināt ar Latvijā audzētām pavasara veltēm. 

Veikalos piedāvājam KS “Dārzeņu grozs” un Z/S “Zemitāni” sīpolus, ķiplokus un lociņus, šo mikroelementiem un vitamīniem bagāto produktu lietošana uzturā būs arī palīgs imūnsistēmas stiprināšanā. Dārzeņu plauktos piedāvājam tomātus un gurķus no “Getliņi EKO”, jaunās ražas tomātus no kooperatīvās sabiedrības “Baltijas dārzeņi” un Z/S “Ezerkauliņi”, jaunās ražas gurķi no “Mārupes siltumnīcas” un Z/S “Kliģeni”,  kartupeļi pieejami no KS “Dārzeņu grozs”, Z/S “Alkāsi”, Z/S “Novadi” un Z/S “Pilskalni”.


Sākoties siltajam laikam turpināsim papildināt veikalu plauktus ar vietējo audzētāju dārzeņiem, garšaugiem un drīzumā jau arī augļiem.Tāpat esam veikuši apjomīgu darbu un veikalu plauktus esam papildinājuši ar vietējo ražotāju saldējumu, cepumiem un vafelēm, paplašinājuši grilēšanas gaļas piedāvājumu un dzērienu klāstu.


Un vēl aizvien katru dienu piedāvājam konditorejas un kulinārijas izstrādājumus, ko esam gatavojuši tepat - mūsu vietējā top!, kas katrā Latvijas pilsētā tiek novērtēts ar svaigumu, garšas baudījumu un īpašām receptēm. Vietējie top! konditori un pavāri piedāvā veikalos vietējās garšas un smaržas baudījumu, kas radīts ar mīlestību.


Visa veikalu tīkla top! kolektīva vārdā vēlam patīkamu un atbildīgu iepirkšanos, kā arī patriotisku svētku svinēšanu!

Kategorijas