Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Tiešsaistē diskutēs par tendencēm nekustamā īpašuma jomā

"Alūksniešiem.lv"

2020. gada 7. maijs 09:55

29

Luminor banka aicina uz vebināru, kurā eksperti sniegs ieskatu šī brīža nekustamā īpašuma tendencēs – vai notikušas nekustamo īpašumu cenu svārstības, kāda veida mājokļi šobrīd ir pieprasītākie, vai īpašumu labāk pirkt vai īrēt, kā arī kādas izmaiņas novērojamas komercīpašumu segmentā. Informē Luminor sabiedrisko attiecību vadītāja Inese Kronberga.


Vebinārs “Mājokļu tirgus: cenas, piedāvājumi, tendences” būs skatāms tiešsaistē Luminor Latvija Facebook profilā 8. maijā plkst. 10.00.
Covid-19 izraisītā ekonomikas lejupslīde ievērojami ietekmē arī nekustamo īpašumu tirgu – pieaugusi interese par privātmāju iegādi un pārdevēji piedāvā apskatīt īpašumus, kā arī slēgt darījumus attālināti. Šīs un vēl citas nekustamā īpašuma jomas tendences vebinārā apspriedīs eksperti, gan diskutējot par nākotnes redzējumu, gan daloties ieteikumos, kā labāk rīkoties ar īpašumu šobrīd. 


Lai paraudzītos uz nekustamā īpašuma nozari plašākā kontekstā, Luminor bankas ekonomists Pēteris Strautiņš dalīsies pārdomās, kādi ekonomiskie faktori visvairāk ietekmēs nekustamo īpašumu tirgu, kā mainīsies pieprasījums pēc mājokļiem reģionos un kā globālā situācija var ietekmēt Latvijas iedzīvotāju pirktspēju. Nacionālās nekustamo īpašumu attīstītāju alianses valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Vanags iepazīstinās ar to, kā mainījušās mājokļu pieprasījuma tendences, kā pandēmija ietekmē jauno projektu attīstību un kā norit mājokļu apskatīšana un īpašuma tiesību noformēšana attālināti.

 Savukārt Deniss Kairans, nekustamā īpašuma pakalpojumu uzņēmuma Colliers International vadītājs Latvijā, pievērsīsies komercīpašumu segmentam, daloties ar novērojumiem par situāciju ar biroju telpām un īres tirgu. 


Seminārs tiešraidē būs skatāms Luminor Latvija Facebook lapā piektdien, 8. maijā, no plkst. 10 līdz 10.40. Vairāk informācijas: https://www.facebook.com/events/875001142927580/

Kategorijas