Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Eksperti sniegs praktiskus padomus e-komercijas uzsākšanai

"Alūksniešiem.lv"

2020. gada 19. maijs 15:54

23

Tirdzniecība internetā ir ne vien svarīgs veids, kā turpināt uzņēmējdarbību pandēmijas laikā, bet arī efektīvs un ērts risinājums, kas noderēs arī pēc ierobežojumu atcelšanas. Bet cik sarežģīti ir pārorientēt biznesu uz interneta vidi, kādi rīki un risinājumi būs nepieciešami un par ko noteikti jāpadomā, uzsākot e-komerciju?

 To palīdzēs saprast eksperti vebinārā “Praktiski padomi e-komercijas uzsākšanai”, ko varēs vērot Luminor Latvija Facebook lapā 21. maijā plkst. 10. 


Tīmeklī atrodamas tik daudz e-komercijas iespējas un rīki, ka uzņēmējs sākumā var justies apjucis plašās izvēles priekšā – kādu e-komercijas platformu izmantot, kā organizēt maksājumu saņemšanu, kā kontrolēt pirkumu plūsmu un visbeidzot – kā nogādāt preci līdz klientam? Lai palīdzētu ātrāk un vienkāršāk rast atbildes uz šiem un citiem ar e-komercijas uzsākšanu saistītiem jautājumiem, ikviens interesents aicināts skatīties vebināru “Praktiski padomi e-komercijas uzsākšanai”. Tajā eksperti dalīsies ar pieredzi un ieteikumiem biznesa pārorientēšanai, kā arī runās par praktiskiem risinājumiem, kas noderēs, uzsākot tirdzniecību internetā. 


Vebinārā piedalīsies:    

• Kristaps Skutelis, tehnoloģiju eksperts un bloga Kursors.lv galvenais redaktors; 

   • Signe Bāliņa, LIKTA vadītāja;    

• Viktors Saulītis, Luminor E-komercijas un karšu risinājumu vadītājs;  

  • Andis Stafeckis, Infinitum Agency vadītājs;   

 • Gatis Veikšins, Born digital vadītājs.


Vebinārs tiešraidē būs skatāms Luminor Latvija Facebook lapā ceturtdien, 21. maijā, no plkst. 10 līdz 10.40. Vairāk informācijas: https://www.facebook.com/events/168643054578286/.

Kategorijas