Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Foto: Cītīgs mācību darbs attālināti


Kas darbu nedara, tas par darbu runā. Kas darbu nespēj, tas darbu kritizē.Kas darbu dara, tas klusē, un darbs par viņu runā.”

Rainis.  

    
Alekseja Grāvīša Liepnas pamatskolas 1. klases skolēni ir cītīgi pastrādājuši arī šajā smagajā attālināto mācību laikā. Ar lielo vecāku atbalstu esam tikuši galā ar milzum daudz darbiem: veikuši daudzus pētnieciskos darbus, sociālos eksperimentus, runājuši par dažādiem drošības pasākumiem, satikuši viens otru “WhatsApp” tiešsaistes stundās, sazvanījušies un lasījuši pa skaļruni viens otram priekšā. 


Mums ir  tapusi mācību filma par dažādu augu kopšanu, īsfilmas par sportošanu, video, kuros skaitām tautas dziesmas, dzejoļus un dziedam dziesmas. Nākamajā mācību gadā, cerams, to visu kopīgi varēsim pārskatīt. 


Liels paldies visiem 1. klases vecākiem par atbalstu un sapratni. Īpašs paldies tiem, kuri ļāvās šim attālināto mācību procesam bez stresa, ļaujot bērnam patstāvīgi apgūt arī šādu mācīšanās modeli. 


Šajā mācību procesā skolotājam vienam klātos ļoti grūti, ja nebūtu atbalsta no vadības un kolektīva puses. Man ir liels prieks, ka jebkurā situācijā un jautājumā mani atbalstīja  direktore Ilona. Paldies visam skolas kolektīvam, kas šajā pandēmijas laikā spēj saliedēties vēl stiprāk kā jebkad.


Padarītie darbi runā paši par sevi. Mums tādu ir daudz. Paldies par izturību visiem, īpaši maniem pirmīšiem! Pirmās klases audzinātāja Zita Rudbārža

Kategorijas