Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnes pilsētas sākumskolas absolventi

Eva Kliesta

2020. gada 9. jūnijs 00:00

10

Šajā neparastajā pavasarī uz pēdējo svinīgo klases stundu pulcējās 77 sākumskolas absolventi. Katrai 6. klasei bija atsevišķs pasākums, skolēni saņēma liecības, labus vēlējumus un sveicienus no klases audzinātājām un skolas vadības.

6. a klases audzinātāja Modra Liepiņa ir gandarīta par vecāku atsaucību, sapratni, sirsnību un kopīgo darbu, kas vainagojās ar bērnu izaugsmi. Skolēni šo gadu laikā mācījās pārvarēt grūtības un nopietni strādāt.

6. b klases audzinātāja Agita Līdumniece saka: “Kopā ar jums, manas upes pērlītes, ir pagājuši trīs neparasti, aizraujoši mācību gadi, kuru laikā man bija iespēja jūs satikt, kādu laiku būt jums blakus un mazliet iepazīt, kopā ar jums krāt aizraujošus mirkļus un atrisināt kādu sarežģījumu, izzināt, mācīties un priecāties.
Izaicinājumi iedvesmo pamēģināt, jo nav nozīmes, cik labi jūs kaut ko protat šobrīd. Vienmēr ir iespēja uzlabot sasniegumus, attīstīt savas prasmes, talantus, spējas. Nebaidieties no sarežģītiem uzdevumiem, iedziļināšanās, piepūles, kļūdām, arī neveiksmēm.  Jebkurš no jums var kļūt par jebko. Lai kopā ar jums vienmēr ir labākie ceļabiedri - ģimene un draugi!”

6. c klases audzinātāja Ilga Marķitāne savējiem novēl: “Mācies! Domā! Audz!” Būs jāmācās visu dzīvi, situācijas būs dažādas un negaidītas, tās prasīs jaunas prasmes un zināšanas. Jādomā un jāvērtē pašiem, jāpieaug garā un līdzi laikam.

Kategorijas