Aluksniesiem.lv ARHĪVS

STREET FOOD ANGĀRS atsācis sezonu Tallinas ielas kvartālā Rīgā

STREET FOOD ANGĀRS Komanda

2020. gada 11. jūnijs 15:45

120

Pielāgojoties 2020. gada izaicinājumiem, sākot ar 5. jūniju, Tallinas ielas kvartāla garšīgākā pērle – STREET FOOD ANGĀRS uzsāk otro sezonu, piedāvājot labākās ielu ēdienu tradīcijas, un aicina izgaršot vairāk kā 30 dažādas pasaules garšas no Meksikas, Spānijas, Gruzijas, ASV, Āzijas u.c.

Kopš 2017. gada ielu ēdinātāji ir paspilgtinājuši visus publiskos pasākumus un festivālus. Pandēmijas laiks ir licis pamainīt ierasto kārtību, tāpēc aktīvākie un drošākie ielu ēdienu koncepta ēdinātāji ir atraduši alternatīvu un nolēmuši pastāvīgi priecēt galvaspilsētas iedzīvotājus.

STREET FOOD ANGĀRĀ varēs izbaudīt ēdienus, kas priecēs garšu kārpiņas gan pārbaudītām vērtībām, gan ar savu asumiņu, kas ļaus doties ceļojumā no Meksikas līdz pat Āzijai, esot te pat, Rīgas centrā. Atbalstot vietējās amatalus darītavas, piedāvājumā būs labākais pašmāju craft alus, kā arī citi gardi, atspirdzinoši dzērieni. Piedāvājumā nav aizmirsts arī par vegāniem.

Ielu ēdienu nozares krustēvs Krišs Zupiņš: “2020. gada ieviestās pārmaiņas ir pamatīgi ietekmējušas ēdināšanas un viesmīlības industrijas, tostarp ielu ēdinātājus. Mūsu kopiena līdz šim pārsvarā strādāja publiskos pasākumos un festivālos visas vasaras garumā, šobrīd tas vairs nav iespējams. Līdz ar to, arī mums ir nācies meklēt alternatīvus risinājums, kā saglabāt savu biznesu un turpināt attīstīt šo nozari. Esam nolēmuši apvienoties, lai turpinātu darbu un uzturētu patīkamo vasaras vakaru atmosfēru Rīgā, tāpēc, kopīgiem spēkiem esam radījuši mājas īstai ielu ēdienu kultūrai Latvijā, kur ikviens varētu baudīt tās labākās tradīcijas un atmosfēru.”

Vislabāk ielu ēdienu atmosfēru baudīt klātienē, bet ievērojot piesardzību un atbildīgi izturoties pret pulcēšanās ierobežojumiem, līdz ar STREET FOOD ANGĀRA otrās sezonas atklāšanu gardos ēdienus varēs iegādāties līdzņemšanai un pasūtīt aplikācijā WOLT. Visi ielu ēdienu uzņēmumi ir piedzīvojuši pandēmijas laika grūtības un aicina ikvienu izbaudīt un vienlaicīgi atbalstīt arī savējos!

Plašāku informāciju un aktualitātes par STREET FOOD ANGĀRU meklē sociālajos tīklos Facebook –https://www.facebook.com/angars.riga un Instagram – https://www.instagram.com/angars.riga/.>

Nākot ciemos, esi atbildīgs, cieni pulcēšanās ierobežojumus, ievēro 2 m distanci un rūpējies par higiēnu.

Kategorijas