Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnes novada pašvaldība noslēdz līgumu ar SIA "Alūksne Hotel Invest"

Teksts un foto: Līga Vīksna

2020. gada 13. jūnijs 17:16

12506

Šodien, 13. jūnijā, Alūksnes novada pašvaldība parakstīja nomas tiesību izsoles līgumu ar SIA "Aluksne Hotel Invest". Tas ir uzņēmums, kas izsolē ieguva nomas tiesības uz jaunbūvējamo objektu - Alūksnes veselības veicināšanas centru, ko būvēs pašvaldība.

Pirms līguma parakstīšanas Alūksnes novada pašvaldības administratīvajā ēkā, Dzimtsarakstu nodaļas ceremoniju zālē, notika tikšanās ar investoru Jevgēniju Ivanovu, Ņikitu Ivanovu, kurš parakstīja līgumu, un arhitektu Mārtiņu Hermansonu. Tiekoties alūksniešiem - gan Alūksnes novada domes deputātiem, kur gan no 15 deputātiem ieradušies bija tikai pieci (Arturs Dukulis, Dzintars Adlers, Modris Lazdekalns, Jānis Zeltiņš un Askolds Zelmenis) administrācijas darbiniekiem, NVO pārstāvjiem, tūrisma nozares Alūksnes uzņēmējiem - bija iespēja uzklausīt investora ieceres Alūksnē un uzdot jautājumus. Savukārt arhitekts M. Hermansons pastāstīja, kāda būs Alūksnē iecerētā jaunā viesnīca, ko investors būvēs līdzās veselības centram Alūksnes ezera krastā, Ziemera pagasta nekustamajā īpašumā "Jaunsētas".


Investors atzina, ka Alūksne ir ne tikai vēsturiska, bet arī mūsdienīga pilsēta, ar ļoti skaistu, tīru ezeru. Viņam Alūksnē ir lielas ieceres, ko vēlas īstenot. Plašāk par to lasiet "Alūksnes un Malienas Ziņas" 16. jūnija numurā.

Kategorijas