Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Daumants Kalniņš un Romāns Vendiņš!

"Alūksniešiem.lv"

2020. gada 15. jūnijs 13:38

295

Svētdien, 21.jūnijā 14.00 Alūksnes Mākslas skolas pagalmā izskanēs Daumanta Kalniņa veidota koncertprogramma, kurā kopā ar Daumantu uzstāsies alūksnietis, pianists Romāns Vendiņš!


Šis laiks ļauj veikt radošus eksperimentus, kas šoreiz izpaudīsies kā koncerts  nedaudz neierastā vidē – Alūksnes Mākslas skolas pagalmā. Skaistai vietai piedien skaista mūzika un par to parūpēsies harizmātiskais Daumants Kalniņš un viens no Alūksnes lepnumiem – talantīgais pianists Romāns Vendiņš. Šo džentlmeņu izpildījumā dzirdēsim brīnišķīgu koncertprogrammu “Vasaras noskaņojums”, kuras saturu veidojis pats Daumants.


Daumants Kalniņš par jauno programmu dalās pārdomās: “No plaukstošā ziedoņa, kad vienā acumirklī viss atkal dabā ir modies un saziedējis, līdz smagai un laimīgai ābelei vasaras izskaņā, kad neizbēgami nojaušam par rudens tuvošanos – tieši tāds ir vasaras mirklis un tāds būs arī gaidāmais koncerts “Vasaras noskaņojums”. Notvert un izbaudīt šo mirkli. Baudīt vasaru, kas piedzimst līdz ar pumpuriem un zāles asniņiem, kas piedzīvo pilnbriedu un iemīlas, kas prot līksmot un arī klusi baudīt tāpat – neko... Kas meklē un apmaldas, pazīst vientulību un arī tikšanās prieku. Jā, šī vasara būs citāda un būs naktis, kuras būs jāpārdzīvo, bet būs arī skaisti mirkļi, kurus baudīt kopā ar savējiem. “Vasaras noskaņojums” ar dziesmām, kuras esmu radījis gan šajā laikā, kad neesam tikušies klātienē, gan senāk tapušām, kā arī citām man un vasarai tuvām dziesmām, cerams, būs viens no šiem mirkļiem. Vasaras mirkļiem.”


Nelabvēlīgu laikapstākļu gadījumā koncerts norisināsies Alūksnes Kultūras centrā.


Jāizceļ, ka medicīnas darbiniekiem, uzrādot darba vietas identifikācijas piespraudi, pērkot biļeti tiek piešķirta 50% atlaide!
Koncerts notiks, ievērojot pasākuma apmeklētāju drošībai noteikto sanitāro protokolu. Aicinām apmeklētājus izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt pasākumu, ja jums ir elpceļu infekcijas slimības simptomi (drudzis, klepus, elpas trūkums), kā arī, ja uz jums attiecas pašizolācijas, karantīnas vai izolācijas nosacījumi atbilstoši Ministru kabineta 2020.gada 12.marta rīkojuma Nr.103 „Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu” 4.12.apakšpunktam.

Kategorijas