Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Jaunajā gājēju celiņā rosina izvietot papildu barjeras drošībai

Līga Vīksna

2020. gada 16. jūnijs 00:00

504

Redakcijā saņēmām lasītājas pateicību un līdz ar to – arī ierosinājumu Alūksnes novada pašvaldībai par jaunizbūvēto gājēju un velosipēdistu celiņu, kas vijas gar Alūksnes ezeru, savienojot Alūksnes muižas parku ar Pleskavas ielu.
“Liels paldies visiem tiem, kuri izbūvēja jauno gājēju celiņu Alūksnē gar Alūksnes ezeru un Kājnieku skolu. Tas ir ļoti labs - paldies! Bet man ir viens ieteikums. Gar celiņu vietā, kas atrodas pirms un aiz Kājnieku skolas vārtiem ezera pusē, ir ļoti stāva nogāze. Tur drošības nolūkos būtu ieteicams uzstādīt norobežojošo barjeru.
Es braucu pa jauno celiņu ar velosipēdu, un pūta spēcīgs vējš. Braucot gar šo vietu, bija neomulīgi stāvās nogāzes dēļ. Es savu velosipēdu novaldīju, viss kārtībā, bet kādam citam velosipēdistam vai gājējam var gadīties citādāk un viņš var noripot pa stāvo nogāzi... Gar šo celiņu, tuvāk Pleskavas ielai, ir izvietotas barjeras. Lūgums to izdarīt arī šajā vietā,” rosina alūksniete.
Alūksnes novada pašvaldības atbilde uz šo ierosinājumu ir īsa. “Pateicamies iedzīvotājam par pozitīvo padarītā darba novērtējumu un priekšlikumu. Ar šo ieteikumu iepazīstināsim būvprojekta autoru un lūgsim sniegt ieteikumus,” norāda pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.


Kategorijas