Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnē top jauna pašapkalpošanās automazgātava

Loreta Jargane

2020. gada 28. jūnijs 12:30

1064

Braucot pa Rīgas ielu virzienā uz degvielas uzpildes staciju “Virši”, ceļa kreisajā pusē jau kopš marta notiek pamanāmi remondarbi - Rīgas un Alsviķu ielas krustojumā tiek veidota jauna pašapkalpošanās automazgātava. Plānots, ka tā būs gatava jau augusta otrajā pusē. Par ideju un pašu automazgātavu laikrakstam stāstīja SIA “Auto Prim” pārstāvis Aigars Bebris. Kā radusies ideja un ar ko īpaša būs tieši šī automazgātava lasi 26. jūnija laikrakstā "Alūksnes un Malienas Ziņas."

Būs mazgātuve arī centrā
"Alūksnes un Malienas Ziņās” un portālā “Alūksniešiem.lv” vairāk kā pirms gada rakstījām par SIA “IMS Richy” ieceri Alūksnē izbūvēt pašapkalpošanās automazgātavu. Tā kā darbi dabā vēl nav sākušies, interesējāmies, vai ieceri vispār  īstenos. SIA “IMS Richy” pārstāvis Ritvars Kolomegins laikrakstam apstiprina, ka uzņēmums no savas ieceres nav atteicies un notiek projektēšanas darbi.
Vēl vienu pašapkalpošanās automazgātavu Alūksnē iecerējis izbūvēt uzņēmums SIA “IMS Richy” no Madonas, kam tādas ir arī citviet Vidzemē. Tā būs Pils ielā 17 b. Zemes gabals, ko šobrīd aizņem zaļā zona, atrodas Pils ielas malā, iepretim veikalam “top!”. Pēc Alūksnes pilsētas teritorijas plānojuma, vietā, kur paredzēta būvniecība, zemes gabala atļautais lietošanas veids ir publiskās apbūves teritorija.

Kategorijas