Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Latvijas Salsas festivala uzstasies ari uznemumu deju kolektivi

Agita Auziņa

2009. gada 7. augusts 14:52

448

Rīgas pilsētas svētku laikā iedzīvotājus un tās viesus priecēs 6.Latvijas Salsas festivāls, kurā  karstasinīgajos Salsas ritmos izdejoties aicināts ikviens interesents – gan Salsas lietpratēji, gan arī tie, kas festivāla laikā pirmo reizi apgūs šīs dejas soļus.

Šogad Latvijas Salsas festivāls plānots ar daudz krāšņāku un vērienīgāku pasākumu programmu. Trijās festivāla dienās deju meistarklases pasniegs pasaulē vieni no pazīstamākajiem Salsas pasniedzējiem. Sagaidāmi dejotāju paraugdemonstrējumi 11.novembra Krastmalā, dejas uz Salsas kuģīša un peldošās darbnīcas Andrejsalā, kopīgs brauciens ar barbecue un dejām Saulkrastu pludmalē, kā arī visas dienas viesmākslinieku un Latvijas Salsas dejotāju krāšņie šovi. Programma veidota tā, lai ikviens, neatkarīgi no dejotprasmes un vecuma, varētu izdejoties Karību jūras deju ritmos, informē 6.Latvijas Salsas festivala organizators Jānis Krumiņš.

Latvijas Salsas Federācija dalībai festivālā aicina pieteikties arī uzņēmumu kolektīvus, kuri pirms festivāla profesionālu pasniedzēju vadībā var sagatavot Latino deju demonstrējumu. Demonstrējumi, skatītāju vērtējumam tiks nodoti vispirms Pre Party – 21. augustā. Trīs atraktīvākie kolektīvi uzstāsies Grand Salsa Party 22. augustā, bet skatītāju simpātiju ieguvušais kolektīvs uzstāsies 11.novembra Krastmalā un saņems balvu no Latvijas Salsas Federācijas – vienpadsmit nodarbību deju kursu kolektīvam bez maksas.

Kategorijas