Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Ekonomikas un kultūras augstskolā divas jaunas studiju programmas

Agita Auziņa

2009. gada 25. marts 10:42

805

Ekonomikas un kultūras augstskola no 2009./2010. mācību gada piedāvā apgūt divas jaunas 1. līmeņa profesionālās studiju programmas "Izklaides un atpūtas industrijas vadība " un „Radošais mārketings un pārdošanas vadība”.

Studiju programmā „Radošais mārketings un pārdošanas vadība” iekļauti, piemēram, mārketings, tirdzniecības vadība, starptautiskais mārketings, starptautiskā tirdzniecība, uzņēmējdarbības vadīšana, organizēšana un plānošana, elektroniskā komercija, loģistika, zīmolvedība, tiešā pārdošana un citi, informē  Elita Dombrava, „Ekonomikas un kultūras augstskolas" Komunikāciju vadītāja.

Studiju programmā  "Izklaides un atpūtas industrijas vadība " iekļauti, piemēram, šovbiznesa industrija, modes industrija, kino industrija, mūzikas industrija, jauno mediju un televīzijas industrija, radošo industriju vadīšana, kultūrtūrisma industrija un citi.

Ekonomikas un kultūras augstskolā ir vēl viens jaunums – pirmo gadu tiek realizēta maģistra programma „Biznesa vadība”. Jauno programmu ietvaros studenti varēs apgūt nepieciešamās zināšanas un prasmes, lai veiksmīgi veidotu biznesu un būtu konkurētspējīgi speciālisti jaunajos ekonomiskos apstākļos, jo radoši speciālisti nepieciešami ne tikai kultūrā, bet arī biznesā.

Par studiju programmām var uzzināt jau šosestdien, Atvērto durvju dienā - 28.martā plkst.11.00.

Kategorijas