Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Saglabā čempiona titulu

Ilze Bogdanova

2009. gada 23. marts 14:27

679

Svētdien Alūksnes Bērnu un Jaunatnes sporta skolas angārā norisinājās ikgadējais rajona čempionāts galda tenisā. Tajā iesaistījās 25 dalībnieki, kas pārstāvēja Alūksni, Gaujienu, Jaunannu, Malienu, Vidagu un Virešus.

Par individuālo sacensību pusfinālistiem kļuva alūksnieši Valdis Prilužnijs, Guntis Pauders, kā arī Aivars un Guntis Dulbergi. Spēlē starp A.Dulbergu un V.Prilužniju uzvaru ar rezultātu 3:1 izcīnīja pērnā gada čempions A.Dulbergs. Savukārt spēlē starp G.Dulbergu un G.Pauderu pārāks izrādījās pagājušā gada 3.vietas laureāts G.Dulbergs, tādējādi iegūstot tiesības cīnīties par 1. – 2.vietu.

Tiesa, čempionāta galvenā cīņā nepārspēts palika A.Dulbergs, kas savu pretinieku pieveica ar rezultātu 3:0, G.Dulbergam iegūstot godpilno 2.vietu. Savukārt spēlē par 3. – 4.vietu V.Prilužnijs piekāpās savam pretiniekam G.Pauderam ar rezultātu 1:3, G.Pauderam sacensību izskaņā noslēdzot labāko trijnieku, bet V.Prilužnijam iegūstot augsto 4.vietu.

Jāpiebilst, ka tāpat kā citus gadus arī šoreiz neizpalika labāko komandu noskaidrošana dubultspēlēs. Tajās uzvaru izcīnīja A.Dulberga un Oļega Iļjina tandēms, atstājot aiz sevis Māri Malvesu un V.Prilužniju, kā arī G.Pauderu un G.Dulbergu, kuri attiecīgi ieguva 2. un 3.vietu.

Kategorijas