Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Rotājas Krāsu nedēļā

Līga Vīksna

2009. gada 28. janvāris 16:53

617

Šonedēļ Jaunannas pamatskolā ir Krāsu nedēļa. Katru nedēļas dienu gan skolēni, gan pedagogi tērpjas noteiktas krāsas apģērbā vai rotājas ar aksesuāriem.

“Pirmdien bija zaļā diena, otrdien – sarkanā, trešdien – zilā, ceturtdien – brūnā, bet piektdien – raibā diena. Ja nav attiecīgas krāsas apģērba, ar izdomu tiek izmantoti aksesuāri, apavi, lakatiņi. Krāsu nedēļā aktīvi iesaistās gan skolēni, it īpaši jaunāko klašu, gan pedagogi,” stāsta Jaunannas pamatskolas skolotāja Inga Kārkliņa.

Jaunannas pamatskolas skolēnu līdzpārvalde Krāsu nedēļu rīko, lai ikdienu padarītu krāsaināku. Tā kā ārā valda ziema un viss ir baltā krāsā, tad katru nedēļas dienu ietērpj savā krāsā.

Savukārt 19.janvārī Jaunannas pamatskolā bija Čību diena. Arī tās rīkošanu ierosināja skolas līdzpārvalde. “Tā kā ziemas drūmās krāsas nerada noskaņojumu, šī diena to padarīja krāsaināku, interesantāku un jautrāku. Visu dienu skolā bija jāstaigā čībās. Tās bija dažādas - lielas, neredzētas un krāsainas. Bija interesanti un reizē smieklīgi, ka pa skolu staigā čībās. Katra klase tika nofotografēta, lai atcerētos šo notikumu,” saka I.Kārkliņa.

Kategorijas