Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Uzņēmēji lustējas Pateicības ballē

Līga Vīksna

2008. gada 18. novembris 10:16

4765

Piektdienas vakarā Alūksnes pilsētas dome vienkopus Pateicības ballē pulcināja uzņēmējus, lai izteiktu atzinību viņiem par palīdzību pašvaldībai un sadarbību. Pateicības ballē pulcējās ne tikai Alūksnes pilsētas, bet arī rajona un citu pašvaldību uzņēmēji, kuri atbalstu izrādījuši dažādos veidos.

Pateicībā par to pašvaldība katram uzņēmējam pasniedza simbolisku piemiņas velti un, kā paši to nodēvēja, “Mazu gabaliņu no Alūksnes” – stikla suvenīru ar tempļa kalna attēlu un pateicības vārdiem. Ar SIA “Pajumte EA” palīdzību sarūpēja gardu cienastu un ļāva lustēties kopā ar grupu “Labvēlīgais tips”. Savukārt starplaikos, pasniedzot piemiņas veltes, muzicēja Ilva Karro un Edgars Krūmiņš.

Saka lielu, lielu paldies

Atklājot pasākumu, Alūksnes pilsētas domes kultūras, izglītības un sporta darba organizatore Iveta Kovtuņenko pauda prieku, ka ir tik daudz atsaucīgu uzņēmēju. “Šis vakars ir veltīts jums, uzņēmēji – Alūksnes pilsēta saka jums lielu, lielu paldies,” sacīja I.Kovtuņenko.

Alūksnes pilsētas domes priekšsēdētāja Vija Puzule norādīja, ka reizēm Alūksnē ir noliedzoša un skeptiska attieksme pret jauniem biznesa projektiem. “Bet mēs visi lieliski saprotam, ka tikai attīstoties uzņēmējdarbībai var attīstīties pilsēta – līdz ar to būs vairāk finansējuma izglītībai, kultūrai, sociālajai sfērai. Jūs, uzņēmēji, esat atļāvušies sapņot un savus sapņus īstenot. Mēs jums pateicamies par šo uzdrīkstēšanos, jo esat sakopuši vidi, kurā strādājat, un radāt cilvēkiem darba vietas. Paldies par to, ka jūs uzdrošinājāties, riskējāt un esat!” sacīja V.Puzule.

Saņem stikla suvenīrus


Alūksnes domes pateicības saņēma ļoti daudzi uzņēmēji – SIA “Pajumte EA”, SIA “ZIDF”, SIA “Valdis”, individuālais komersants Āre Pilds, SIA “SGA Plus”, SIA “Ziemeļvidzeme”, individuālais komersants Juris Ivanovs, SIA “Reģionālā prese “Diena”” laikraksts “Alūksnes Ziņas”, SIA “Ašukalns”, SIA “TU Vidlatauto”, SIA “MCD”, Dabas muzejs “Vides labirints”, SIA “Zelta balodis”, SIA “Veltījums Jums”, SIA “Alvita strūklakas”, SIA “Ozolmājas”, SIA “Alūksnes energoceltnieks”.

Pateicību saņēma arī Hipotēku un zemes banka, Māris Vīgups, SIA “Kārumiņš G.R.”, SIA “Verners un draugi”, SIA “SDA”, SIA “EGO”, SIA “Grenardi”, SIA “Deiwoss”, SIA “Taides”, SIA “Sorma”, SIA “Agre elektro”, “Parex banka” Alūksnes klientu apkalpošanas centrs, SIA “Kristīne JU”, SEB bankas Alūksnes filiāle, zemnieku saimniecība “Priedkalni”,individuālais komersants Ivars Vecāns, SIA “Eols”, SIA “CMP serviss”, Latvijas Autoceļu uzturētājs Alūksnes ceļu rajons, SIA “Alūksnes meliorācija”.

Novērtē uzņēmēju atsaucību

Stikla suvenīrs aizceļoja arī pie apdrošināšanas akciju sabiedrības “Baltikums” Alūksnes klientu apkalpošanas nodaļas, SIA “Jūs un Mēs”, SIA “4RC”, SIA “4 Plus”, SIA “Ramiteh” un SIA “Malienas Ziņas”. Šo suvenīru pasniedza arī alūksnietei Kristīnai Zaharovai par pilsētas pasākumu atbalstīšanu un Alūksnes vārda popularizēšanu. Tika uzteikti arī tie uzņēmumi, kuri uz pasākumu neieradās.

V.Puzule klātesošajiem citēja Alūksnes Novada fonda pateicību uzņēmējiem. Tajā tika uzsvērts, ka Alūksnē notikušās labdarības akcijas vienmēr ir atbalstījuši arī vietējie uzņēmēji. Kopīgiem spēkiem tiek veidota vide, kurā Alūksnes rajona iedzīvotājiem un viesiem justies labi – tas viss nebūtu īstenojams, ja vietējie uzņēmēji neatsauktos.

Kategorijas