Aluksniesiem.lv ARHĪVS

(papildināts) Zvaigžņu lietū uzvar Kristīna Zaharova un Nikolā Roldāns

Agita Auziņa

2008. gada 3. novembris 09:27

4503

Svētdienas vakarā tika noteikti LNT šova “Zvaigžņu lietus 2” uzvarētāji. Skatītāji vairāk balsu atdeva par dziedātāju Kristīnu Zaharovu ar franču uzņēmēju Nikolā Roldānu. Viņi sacentās ar Ralfu Rubeni un Lauru Kosīti, kas palika otrajā vietā. Uzvarētāji ieguva 10 000 eiro.

Cīnoties par uzvaru Laura Kosīte ar Ralfu Rubeni dziedāja M.Freimaņa dziesmu "Spārni un Vējš" un R.Rubeņa dziesmu "Es nevaru būt balts". Nikolā Roldans un Kristīna Zaharova finālā dziedāja L. Richie un M. Jackson dziesmu "We are the world" un Z.Liepiņa un M.Zālītes dziesmu "Atgriešanās".

Pateicoties saviem priekšnesumiem, augstajam žūrijas vērtējumam (76 punkti ) un skatītāju balsojumam, par uzvarētājiem tika pasludināti Nikolā Roldāns ar Kristīnu Zaharovu.

„Galvenais ir ticēt saviem spēkiem,” šova gala iznākumu komentē Kristīna. Viņa atzīst, ka lielākais darbs, gatavojoties pasākumam, ieguldīts abu vokālajā izaugsmē, šova elementiem paliekot otrajā vietā. „Svarīgākais bija aiznest līdz cilvēkiem dziesmu saturiskā ziņā,” norāda alūksniete. „Domājam, ka mums tas arī izdevās!”

Tā kā ieguldītais darbs priekšnesumu veidošanā bijis līdzvērtīgs, Kristīna atklāj, ka uz pusēm tikšot sadalīta arī šova galvenā balva – 10 000 eiro. Tiesa, jauniete uzsver, ka šajā gadījumā naudas nav galvenais. „Emocijas, kuras guvu šova laikā, man personīgi ir svarīgākas par materiālajām vērtībām,” viņa atzīst, piebilstot, ka šajā pasākumā guvusi ne tikai jaunus iespaidus un pieredzi, bet arī iepazinusies ar „ļoti foršiem cilvēkiem”.

 

Kategorijas