Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnietis rāda kāršu triku mākslu

Agita Auziņa

2008. gada 15. septembris 18:17

1325

Alūksnietis Verners Roberts Kalējs konkursa „Valletas Talants 2008” lielajā finālā ieguvis AS „Tallink Latvija” simpātijas balvu - ceļojumu uz Stokholmu četrām personām.

Konkursā piedalījās 30 jaunie talanti un tajā varēja piedalīties ikviens vidzemnieks, kuram piemīt kāds īpašs talants. Tika meklēti dziedātāji, dejotāji, akrobāti, kāršu triku meistari, balsu atdarinātāji, savu mājdzīvnieku dresētāji - ikviens, kuram ir kāds talants un drosme to parādīt citiem! Trīspadsmit gadīgais Verners Roberts talantu konkursā rādīja kāršu triku mākslu un, pēc konkursa organizatoru domam, viņš tik tiešām spējis „apvedst ap stūri” visu žūriju.

Galveno balvu – titulu „Valletas Talants” un dāvanu karti latu 300 vērtībā ieguva 19 gadīgā Anete Zālīte no Valkas, kura žūrijas simpātijas ieguva ar dziesmu „Simply the best”. Otro vietu konkursā un dāvanu karti latu 200 vērtībā ieguva gulbeniete Beāte Leimane (8 gadi), kura savu lielāko talantu atklāja vijoles spēlē. Savukārt ar trešo vietu un dāvanu karti latu 100 vērtībā tika apbalvota skanīgās balss īpašniece valmieriete Katrīna Kalniņa. 

„Valletas” direktors Māris Āboltiņš cer, ka pieredze, kas iegūta šajā konkursā, jaunajiem talantiem varētu kļūt par atspēriena soli savu ieceru realizēšanai nākotnē.

Kategorijas