Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Būs Baltijas čempionāts ūdens motocikliem

Agita Auziņa

2008. gada 6. augusts 14:03

737

Nākamās nedēļas nogalē – 16. augustā pulksten 13.00 Alūksnes ezerā sāksies Baltijas čempionāta ūdens motocikliem noslēguma posms, kad sportisti sacentīsies par uzvaru gan šī posma, gan sacensību kopējā vērtējumā.

Baltijas čempionātu ūdens motocikliem rīko Alūksnes pilsētas dome kopā ar biedrību „Latvijas ūdensmotociklu sporta asociācija”. Biedrības „Latvijas ūdensmotociklu sporta asociācija” valdes loceklis Andris Pozņaks pastāstīja, ka čempionāta noslēguma posmā piedalīsies ūdens motosportisti no Latvijas un Igaunijas, kā arī tiek gaidīti viesi no Lietuvas.

 „Sacensības notiks četrās dažādās klasēs – trīs no tām būs stāvus vadāmo motociklu klases – standarta, pārbūvēto un motociklu sievietēm, ceturtā – sēdus vadāmo motociklu klase. Sagaidām, ka sezonas noslēguma sacensībās piedalīsies kupls dalībnieku skaits. Tieši šajā reizē izšķirsies, kurš kļūs par Baltijas valstu čempionu,” norādīja A. Pozņaks.

Katras sacensību klases dalībnieki startēs trīs braucienos, pēc kuriem arī tiks aprēķināts uzvarētājs. Summējot posmu rezultātus, noskaidrosies čempionāta uzvarētāji.

Domes informācijas aprites speciāliste Evita Aploka, informē, ka diemžēl sakarā ar pārcelto veikborda sacensību posmu Alūksnē 16. augustā nenotiks paredzētais „1080 veikborda šovs”.

Savukārt dienas noslēgumā – pulksten 20.00 visi laipni tiek aicināti apmeklēt dziedātāja Andra Ērgļa koncertu Pilssalas estrādē. Pēc koncerta notiks nakts balle, kurā muzicēs Dainis Dobelnieks un grupa „Muzikantu brālība” no Alūksnes.

Kategorijas