Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksniešiem labi rezultāti ielu basketbolā

Loreta Jargane

2013. gada 13. augusts 13:58

847

Aizvadītājā nedēļas nogalē Balvos pirmo reizi norisinājās vasaras pēdējais vērienīgais sporta pasākums - nakts turnīrs "Balvi open street 2013". Sacensībās startēja arī dalībnieki no Alūksnes.

Lai arī pasākuma laikā iesākās lietus, uzvarētājus tomēr noskaidrot izdevās. Strītbolā pieteicās 11 vīriešu un 3 sieviešu komandas. Sieviešu grupā uzvarēja mūsu komanda no Alūksnes : "Iekšlietu Ministrija", kurā spēlēja Jana Volcīte, Monta Sondore, Dina Vītola un Elīna Karaseva. 2. vietā - "Pīsiņš"- Jana Volcīte, Kristiāna Oto, Elīna Karaseva; 3. vietā - komanda "YOLO"- Krista Ramane, Krista Raudiņa, Lelde Jurģīte. Arī Gulbenē pilsētas atklātā kausa izciņas sacensībās strītbolā, ceturtajā posmā piedalijās alūksnietes. Kur dāmu konkurencē 1. vietā bija komanda "Iekšlietu ministrija", 2. vietā komanda "Kailā Jūdze". Basketboliste Dina Vītola stāsta, ka turnīrs ļoti paticis. "Tādā turnīrā piedalījāmies pirmo reizi, pat lietus nespēja sabojāt garstavokli, jo atmosfēra bija lieliska, mūs arī uzņēma ar lielāko prieku. Paldies gribam pateikt šī turnīra organizatoram. Jāpiebilst, ka šajā dienā bijām vēl uz vienu turnīru Gulbenē, kur piedalījāmies jau 4.posmā, arī tur mums gāja ļoti labi.Šajā dienā abos turnīros kopā tika aizvadītas 11 spēles, kas ir ļoti daudz, nogurums bija liels, bet emocijas bija tikai pozitīvas, spēlējām ar lielāko prieku, pašas meklējam turnīrus, kuros varētu uzspēlēt, jo Alūksnē ir maz iespēju uzspēlet. Šovasar palicis viens finālposms Gulbenē," stāsta basketboliste. Savukārt no mums zināmajiem vīriešiem Balvos - godpilnajā 2. vietā ierindojās komanda "Lave" (Alūksne), kur komandas sastāvā bija Krišjānis Graudiņš, Edgars Zviedrītis, Artūrs Šelders un Rūdolfs Sviklis.

Kā apgalvo komandas "Lave" dalībnieks Krišjānis Graudiņš, turnīrs bijis gana grūts un sarežģīts. "Pēkšņais lietus ļoti traucēja un turpmākā norise bija neloģiska, jo no divām grupām izvēlējās labākos uz to brīdi," apgalvo basketbolists K. Graudiņš.

Kategorijas