Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Apē čempionāts beidzies

Loreta Jargane

2013. gada 16. augusts 10:06

385

Ar 4.posma sacensībām Apē beidzies 2013.gada Apes novada čempionāts pludmales volejbolā. Kopumā čempionātā piedalījās 8 sieviešu un 28 vīriešu komandas.

Apē dāmu konkurencē piedalījās 4 komandas. Pirmajā vietā - Undīne Ābolkalne un Laura Jaunzeme, otrajā vietā – Elza Elksnīte un Kristiāna Oto, trešajā vietā – Loreta Korkunova, Signe Jansone. Vīriešu konkurencē Apes posmā sacentās 9 komandas. Nepārspēta palika spēcīgā komanda „Gaujiena” (Toms Dandens, Atis Dandens), otrajā vietā - „Ozo” (Rolands Ozoliņš, Kristaps Bērziņš), trešajā vietā - komanda „GG” (Nauris Guoģis, Jānis Guoģis).

 Kopvērtējumā uzvarēja komanda „Dupsīši” (Laura Jaunzeme, Undīne Ābolkalne), otrās - „LM” (Madara Vorfolomejeva, Līva Lārmane),” bronzas” medaļas - „Bruņurupucīšiem” (Loreta Korkunova, Signe Jansone).

Novada čempioni šogad ir „Gaujiena” (Atis un Toms Dandeni), otrie - „Ozo” (Rolands Ozoliņš, Kristaps Bērziņš), trešie kopvērtējumā - ”GG” (Nauris un Jānis Guoģi), ceturtie – „Monarhi” (Mareks Mazulis, Emīls Gailītis), piektajā vietā - „Čiekuri” (Nauris Kristofers Gailītis ar Bruno Šteinbergu). Apes novada sporta darba organizators Juris Ozoliņš saka, ka ar rezultātiem gandarīti ir visi.

“Sasniegtie rezultāti mani īpaši nepārsteidza, jo kopējais mērķis, organizējot novada čempionātu, ir attaisnojies. Mūsu spēlētāji joprojām uzskata, ka esam savējie. Augsta līmeņa mačos tomēr tā spriedze ir lielāka, bet mūsu čempionātā viss vairāk tika vērsts uz pieredzes gūšanu un iespēju paspēlēt. Tieši tādēļ arī četros posmos komandu sastāvi pamainījās. Protams, tie pieci pāri, kas tiecās sasniegt mērķi, arī to sasniedza, pārējie spēlēja prieka pēc. Prieks arī par meitenēm un iegūtajiem rezultātiem. Nākamais mērķis ir izveidot vēl vienu volejbola laukumu papildus jau diviem esošajiem, lai varbūt nākamreiz varētu organizēt jau atklāto novada čempionātu,” stāsta J.Ozoliņš.

Kategorijas