Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Sezonu beidz ar sesto vietu Igaunijā

Loreta Jargane

2013. gada 16. augusts 10:16

117

Ir aizritējis Igaunijas čempionāts bezceļu sacensībās “ET Klaperjaht 2013”. Arī ekipāža “Ape Team“, kurā startēja Mairis Jurks, Māriņš Janušs un šoreiz Edgars Miķelsons Kristapa Kaktiņa vietā, piedalījās sacensībās Igaunijā.
  
Apes  braucēji  TR3 klasē, kas ir spēcīgākā un jaudīgākā šajā posmā, 16 ekipāžu konkurencē ieguva 6.vietu, ar ko paši braucēji ir ļoti apmierināti.

 “Gribējām iekļūt vismaz desmitniekā, bet uz tik labiem panākumiem nemaz necerējām. Konkurence bija ļoti liela - daudz spēcīgu braucēju no Zviedrijas, Krievijas un daudzām citām vietām. Sākumā bija nelielas problēmas, jo mašīnai nebija atbilstošās prasības, bet mēs noreaģējām ļoti ātri, naktī devāmies mājās, pielabojām visu nepieciešamo igauņu prasībām un jau sestdienas rītā varējām startēt. Izbraucām septiņus apļus trīs stundu garā distancē. Iespējams, būtu veicies vēl labāk, ja iepriekšpēdējā aplī ekipāža neapgāztos. Bet nekādu traumu, paldies Dievam, nav. Mūsu transports nav atbilstoši sagatavots, piemēram, braucieniem mototrases vietās, tomēr tur, kur vairāk jābrauc ar prātu un izdomu, mums veicās labāk. Šogad mūsu sezona ir beigusies, un tagad krāsim spēkus nākamajām sacensībām. Esam apmierināti ar kopvērtējumā iegūto 1.vietu un sakām lielu paldies mūsu sponsoriem, bez kuriem nebūtu izdevies tikt tik tālu,” saka M.Jurka.

Šīgada Igaunijas čempionāta bezceļu sacensībās bija četri posmi, kuru laikā tika noskaidroti Igaunijas čempioni bezceļu autosporta klasēs.

Kategorijas