Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Biatlons: gatavi ziemas sezonai

Diāna Lozko

2013. gada 11. septembris 18:10

221

Sestdien trenera Sergeja Sverčkova vadībā Alūksnes bērnu un jauniešu sporta skolas biatlonisti startēja Cēsu balvas vasaras biatlona sacensībās Priekuļos. Sacensībās gūtas piecas 1.vietas.

Labākie panākumi savās vecuma grupās un savās distancēs bija Emīlam Pometunam un Regīnai Rudzītei. Ingus Deksnis guva divas 1.vietas, Stīvens Logins – 1. un 3.vietu. 3.vietas izcīnīja arī Vladislavs Ņedaivodins un Anastasija Ņedaivodina. 4.vietas ieguva Linards Zēmelis un Kristaps Deksnis. 5.vietās ierindojās Rasma Rudzīte un Ralfs Rudzītis, bet 6.vietu guva Aleksandrs Kuzņecovs. S.Sverčkovs ir gandarīts par daudzajām iegūtajām 1.vietām un pauž, ka bērni ir startējuši diezgan labi.

Drīzumā sāksies arī ziemas sezona, un S.Sverčkovs uzsver, ka gan viņš, gan bērni tai jau ir gatavi.

“Cītīgi gatavojamies ziemas sezonai, kurā treniņi nebūt nav tie vieglākie. Jāņem vērā slīdēšana un tā tālāk, taču, nenoliedzami, ziemā ir patīkamāk sportot. Tajā ir arī lielākas iespējas doties uz starptautiskiem mačiem, taču visādi citādi gan vasaras, gan ziemas sezonā notiek aptuveni vienāds sacensību skaits un treniņi aktīvi turpinās visu gadu,” informē S.Sverčkovs.

Kategorijas