Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Atsākas galda tenisa turnīrs

Agita Bērziņa

2013. gada 3. oktobris 16:30

251

Ar piektās kārtas sacensībām pēc vasaras pārtraukuma atsākusies Alūksnes novada atklātā kausa izcīņa galda tenisā. Šoreiz sacensībās piedalījās 27 dalībnieki.

20 dalībnieku konkurencē pieaugušajiem 1.vietu ieguva Guntis Lezdiņš no Valmieras, 2.vietu - Aigars Žvīgurs no Gulbenes, 3.vietu – Andris Neilands no Gulbenes. G.Lezdiņš un A.Žvīgurs ir Alūksnes sacensību līderi un abi iepriekš izcīnījuši gan 1., gan 2.vietu. Vislabāk no alūksniešiem veicās pašam sacensību organizatoram Aivaram Dulbergam. Viņš izcīnīja 6.vietu. Sacensībās startēja vēl deviņi alūksnieši un 9.vietu ieguva Valdis Prilužnijs, 12.vietu Aleksis Āboliņš, 14. vietu Genādijs Sergejevs, 15.vietu Uldis Jaunzems, 16.vietu Alek Kondratjevs, 17.vietu Ivo Pavlovskis, 18.vietu Aleksandrs Levada, 19.vietu Zigmunds Puzulis un 20.vietu Ainis Stapkevičs.

Junioru konkurencē par uzvaru cīnījās septiņi dalībnieki. 1.vietu ieguva Bruno Ābolkalns no Apes, 2.vietā Kārlis Pops no Apes, bet 3.vietu – Ivo Pavlovskis no Alūksnes.

Organizators A.Dulbergs ir priecīgs, ka turnīrs atsācies ar kuplu dalībnieku skaitu. “Dalībnieki bija ieradušies no Valmieras, Gulbenes, Cēsīm un Balviem. Taču jāteic, ka arī Alūksnes pārstāvniecība bija liela. Interese par galda tenisu ir. Arī treniņos, kas ir ceturtdienu vakaros sporta skolas angārā interese ir liela un brīžiem pat trūkst spēles galdu,” stāsta A.Dulbergs. Šo svētdien mūsējie piedalīsies J.Kravaļa balvas izcīņā Gulbenē, savukārt atlikušās trīs Alūksnes kausa izcīņas kārtas norisināsies oktobrī, novembrī un decembrī.

Kategorijas