Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Šovā piedzīvotais – lieliska pieredze

Agita Bērziņa

2013. gada 11. oktobris 00:00

15

Molleru ģimene no Alūksnes pagājušajā svētdienā piedalījās šovā “Dziedošās ģimenes” un cīnījās par vienu no trīs ceļazīmēm nokļūšanai šova nākamajā kārtā. Diemžēl skatītāji lēma, ka alūksnietes dalību šovā neturpinās.


Ieklausās viedokļos
Talantīgās dvīņumāsas Eva un Kaiva, mamma Inese un māsīca Jolanta izpildīja Aijas Andrejevas dziesmu “Grāmatzīme”. Ģimene saņēma 28 punktus. “Mēs esam apmierinātas ar savu priekšnesumu. Pašām patika gan vizuālais tēls, gan skanējums. Pirms uzstāšanās bija ļoti liels satraukums, taču, līdzko sākām dziedāt, tas pazuda un varējām izjust dziesmu. Mums pašām liekas, ka viss izdevās,” stāsta Kaiva. Lai gan ģimene netika šova nākamajā kārtā, alūksnietes par to nebūt neskumst un atzīst, ka viss šovā piedzīvotais bija lieliska pieredze. “Protams, cilvēki analizē mūsu priekšnesumu un mēs ieklausāmies teiktajā. Domājot par priekšnesumu, likām lietā savas spējas, veidojot to pēc iespējas kvalitatīvāku, bet šajā šovā diemžēl tas nav tik būtiski. Kā jau žūrija teica, bija pārdomāts, līdz galam izstrādāts, daudzbalsīgs, skaists skanējums. Secinājām, ka šis šovs ir domāts vienkāršākām lietām, un nenoliedzami mūsu priekšnesums, tieši dziesma atšķīrās no citu ģimeņu priekšnesumiem.  Bet, kā saka, cik cilvēku - tik viedokļu,” viņa atzīst.

Turpinās muzikālās gaitas
Kaiva stāsta, ka šova diena bija saspringta. Filmēšanas telpās bija jāierodas jau no rīta, kad tika aizvadīti mēģinājumi, pielaboti tērpi. “Diena bija grūta. Taču, pienākot vakaram, bija jāsakopo visi spēki un jāparāda sevi, cik vien labi spējam. Jāatzīst, ka mēs pašas visu koncertu un ģimeņu uzstāšanās neredzējām, tāpēc nevaru spriest, kuri bija labākie un pelnījuši tikt tālāk. Vienīgais, ko varu teikt - visi bija draudzīgi un atsaucīgi. Ģimeņu starpā konkurence nevaldīja,” atklāj Kaiva. Pirmo reizi uz skatuves televīzijas šovā kāpa mamma Inese, tāpēc viņai šovs bija īpašs piedzīvojums. “Tās bija nepieredzētas emocijas. Bija forši kopā ar bērniem koncertēt. Ja tas būtu jādara vēlreiz, darītu. Jau kopš mazām dienām, zālē sēžot, biju jutusi līdzi meitām, tagad varēju būt līdzās. Tās ir emocijas, ko nevar izstāstīt. Varu vien novēlēt katram vecākam piedzīvot īpašo sajūtu, sniedzot koncertu kopā ar saviem bērniem. Nav pat vajadzīga šova skatuve, pietiek ar vietējo pagasta koncertu,” saka mamma Inese un vēl visiem vecākiem atrast laiku, ko veltīt saviem bērniem neatkarīgi, cik lieli viņi izauguši.
Pēc žūrijas un skatītāju balsojuma uz nākamo raidījumu tika Aizgaļu ģimene no Cēsīm, Milleru-Balandīnu ģimene no Rīgas, Reiņu ģimene no Rēzeknes. Jau šajā svētdienā, 13.oktobrī, šīs trīs ģimenes pievienosies iepriekšējās “Dziedošo ģimeņu” sezonās iepazītām ģimenēm – Uškānu, Eriņu, Baumaņu, Riču, Ņikonovu, Laicānu un Liepiņu.
Kaiva nenoliedz iespēju, ka māsas varētu piedalīties vēl kādā šovā, taču tas noteikti nebūs realitātes šovs ar dzīvošanu šova telpās, kā, piemēram, “Talantu fabrika”. Māsas kā jau līdz šim turpinās savas muzikālās gaitas grupā “Mia” kopā ar alūksnieti Ievu Bistrovu, kā arī priecēs bērnus ar muzikāliem uzvedumiem. ◆

Kategorijas