Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Guļamie rati bērniem

Infinitum 8

2013. gada 17. oktobris 00:00

319

Bērnu ratu klasika ir guļamie rati ar kulbu un četriem riteņiem. Tas ir senākais ratiņu modelis, kas zināms no sendienām. Un arī šodien daudzi vecāki ir pārliecināti, ka guļamie rati jaundzimušajam bērniņam ir ideālākais variants gan pilsētā, gan lauku dzīvē. Šāda tipa bērnu rati eleganti un ērti virzās gan pa zemes ceļu, gan pa bruģētām pilsētas ieliņām. Nevar nepiekrist, ka arī pēc uzbūves tie ir praktiski pārdomāti un, galvenais, ar plašu guļamo daļu. Tieši šī iemesla dēļ guļamrati ir arī piemērotāki, ja ar mazuli plānojat doties ilgstošās pastaigās.

Mūsdienās, piemērojoties klientu vēlmēm, ir radīti dažādi varianti bērnu ratu risinājumiem. Tā piemēram, mūslaikos nopērkami guļamie rati, kas vēlāk, kad bērns jau iemācīsies sēdēt, būs maksimāli viegli un ērti pārvērst par sporta tipa sēžamratiem.
Dažāda stila un modeļu guļamos ratus bērniem iespējams iegādāties Latvijā plaši zināmajā interneta veikalā 220.lv, kas ir viens no uzticamākajiem un klientu visaugstāk novērtētākajiem pašmāju interneta veikaliem. Tur aplūkojami un nopērkami aptuveni 15 atšķirīgi guļamratu modeļi no dažādiem bērnu preču ražotājiem, piemēram, angļu Britton, amerikāņu Graco, spāņu BabyHome, itāļu PegPerego un citiem.

Starp populārākajiem un līdz ar to arī pirktākajiem bērnu ratu modeļiem vecāku izvēlē ierindojas Britton 4Style² rati, kuriem piemīt arī sportisks dizains. Šo modeli raksturo vieglums, vienkāršība un funkcionalitāte. Šie bērnu rati aprīkoti ar četriem riteņiem, no kuriem priekšējie ir fiksējami un rotē 360 grādos, bet aizmugurējie riteņi ir ar bremzēm. Britton 4Style² aprīkojumā ietilpst arī regulējams rokturis, kāju balsts un atzveltne. Šis modelis piemērots bērniem ar svaru līdz 25 kilogramiem. Turklāt šie bērnu rati interneta veikalā 220.lv pieejami dažādās krāsās – melnā, brūnā un Burgundijas.

Iecienīti ir arī Graco zīmola bērnu rati Symbio, kas ir sportiska tipa universālie bērnu rati. Šie rati piesaista ar daudzajām iezīmēm, kas rūpīgi testētas un pārbaudītas, lai nodrošinātu pēc iespējas lielāku mazuļa labklājību. Dažas no tām – pneimatiskas riepas, triecienabsorbējoša amortizācija, kvalitatīvs un robusts rāmis, kā arī 5 punktu drošības jostiņas.

Kategorijas