Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Kausu izcīna gulbenietis

Agita Bērziņa

2013. gada 17. oktobris 10:13

204

J.Baltauša piemiņai veltītā galda tenisa turnīra kauss pirmo reizi aizceļoja uz Gulbeni. To izcīnīja Aigars Žvīgurs. Iepriekš piemiņas turnīrs tika rīkots kā novada sacensības, taču šogad tajās bija ļauts piedalīties dalībniekiem arī no citiem novadiem.


2.vietu ieguva alūksnietis, sacensību organizators Aivars Dulbergs, bet trešais palika Guntis Pauders. “Cīņas bija ļoti interesantas, tomēr ar pieredzes bagāto gulbenieti konkurēt nespējām. Kauss ārpus novada aizceļoja pirmo reizi, ļoti ceram to nākošgad atgūt. Iepriekšējās sacensībās Gulbenē es viņu uzvarēju, šoreiz viņš mani. Galda tenisā nepieciešama ļoti liela koncentrēšanās, tāpēc ir grūti visas spēles nospēlēt augstā līmenī” teic A.Dulbergs. Sacensībās piedalījās 15 dalībnieki, tostarp trīs jaunieši par kuru dalību A.Dulbergam ir vislielākais prieks.


Nākošās sacensības Alūksnē būs 27.oktobrī, kad norisināsies novada kausa izcīņas sestā kārtā. “Ja viss izdosies kā plānots, sacensībās pirmo reizi spēlēsim uz jaunajiem galdiem. Alūksnei tas būs īpašs notikumus. Jāteic, ka galda teniss pēdējo gadu laikā Alūksnē attīstījies. Kad pārņēmu biedrību un sāku organizēt sacensības, dalībnieki bija vien septiņi. Šobrīd to ir krietni vairāk. Ceru, ka jaunie galdi ļaus apgūt labāku galda tenisa spēli un uzrādīt labākus rezultātus,” saka A. Dulbergs.

Kategorijas