Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Sākas telpu futbola sezona

Agita Bērziņa

2013. gada 27. oktobris 08:23

191

Alūksnes futbolisti jaunajā sezonā piedalīsies telpu futbola sacensībās. Kājnieku skolas komandai tas būs Balvu novada čempionāts, bet veterānu komanda KS “Alūksne” spēlēs Latvijas Ziemeļaustrumu reģiona čempionātā.

“Balvu čempionātā spēlēs tikai Kājnieku skolas futbolisti. Piedalīsimies jau ceturto gadu. Sacensības vienmēr ir noorganizētas augstā līmenī, un mūsējiem tur patīk spēlēt. Idejiski piedalāmies tādēļ, lai būtu ziemas sezonā, kur izspēlēties. Alūksnes novadā nav piemērotas zāles telpu futbolam, tāpēc iespējas jāmeklē ārpus novada robežām. Paredzu, ka komandas sastāvs būs mainīgs un uz spēlēm dosies tie, kuriem tobrīd gribēsies uzspēlēt futbolu,” klāsta komandas treneris Igors Krūmiņš. Taču tas nebūt nenozīmē, ka mazāk svarīgs būs rezultāts. “Pagājušajā gadā desmit komandu konkurencē ieguvām 3.vietu. Čempionāta līmenis ir augsts, spēlē spēcīgas komandas, tāpēc prognozēt kaut ko ir pāragri. Taču ceram iegūt medaļas,” saka I.Krūmiņš.

Savukārt veterānu komandā spēlēs gan Kājnieku skolas futbolisti, gan alūksnieši. “Veterāniem pirmā spēle paredzēta trešdien. Pieteikušās septiņas komandas, un uzvarētāju noteiks divos spēļu apļos. Pagājušajā gadā mūsu veterāni ieguva 3.vietu, tāpēc arī šogad tiek cerēts uz medaļām,” stāsta I.Krūmiņš un piebilst, ka atbildību par komandu šogad uzņēmies Rolands Ozoliņš.
I.Krūmiņš stāsta, ka novembra beigās notiks Bruņoto Spēku futbola čempionāts, kur startēs arī Kājnieku skolas komanda. “Parasti esam vieni no favorītiem. Pērn palikām 3.vietā, taču iepriekš izdevās arī uzvarēt. Gribētos atgūt čempionu titulu,” viņš saka.

Kategorijas