Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnietes sāk ar uzvarām

Agita Bērziņa

2013. gada 30. oktobris 07:53

1057

Ziemeļvidzemes sieviešu basketbola līgā “Alūksne/ATA” un “Ape” komandas aizvadījušas pirmās spēles. Alūksnietēm izdevās uzvarēt abās spēlētajās spēlēs, apenietēm – vienā.


Abu vietējo komandu spēle, kad laukumā tikās “Alūksne/ATA” un “Ape”, noslēdzās ar rezultātu 48:39. Rezultatīvākās spēlētājas bija Jana Volcīte un Dina Vītola no Alūksnes komandas, kā arī Dace Dauģe, Indra Šveda un Andžela Ivanova no Apes. Spēle apenietēm pret “Smiltene/Jaunpiebalga” komandu noslēdzās ar pārliecinošu uzvaru – 90:40. Par labākajām Apes spēlētājām šajā spēlē atzina A.Ivanovu, Santu Leimani un Ilzi Sapunu. “Alūksne/ATA” un “Smiltene/Jaunpiebalga” spēles rezultāts 88:26. Labākās alūksnietes bija Žanete Tomsone, Karīna Kica un D.Vītola.


“Esam ļoti priecīgas, ka tik veiksmīgi iesākusies jaunā sezona. Spēles bija saturīgas. Pat necerējām, ka būs tik labi, jo kopā spēlējām pirmo reizi un kopīgu treniņu nebija. Prieks, ka spēlējam kā komanda. Bijām kā viens vesels,” stāsta Alūksnes komandas pārstāve Dina Vītola. Viņa atzīst, ka mērķis ir nepazaudēt komandas saliedētību un arī turpmāk spēlēt tikpat veiksmīgi. “Grūti spriest, kā būs tālāk, bet mēs esam pozitīvi noskaņotas. Spēlējam prieka pēc,” saka viņa. Nākamā spēle alūksnietēm 17. novembrī Limbažos.

Kategorijas