Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnietes sāk ar uzvarām

Agita Bērziņa

2013. gada 1. novembris 00:00

7

Ziemeļvidzemes Sieviešu basketbola līgā komandas “Alūksne/ATA” un “Ape” aizvadījušas pirmās spēles. Alūksnietes uzvarēja abās spēlēs, apenietes – vienā.


Abu vietējo komandu spēle, kad laukumā tikās “Alūksne/ATA” un “Ape”, beidzās ar rezultātu 48:39. Rezultatīvākās spēlētājas bija alūksnietes Jana Volcīte un Dina Vītola, kā arī Dace Dauģe, Indra Šveda un Andžela Ivanova no Apes. Spēlē pret komandu “Smiltene/Jaunpiebalga” apenietes guva pārliecinošu uzvaru – 90:40. Par labākajām Apes spēlētājām tika atzītas A.Ivanova, Santa Leimane un Ilze Sapuna.
Komandu “Alūksne/ATA” un “Smiltene/Jaunpiebalga” spēles rezultāts - 88:26. Labākās alūksniešu spēlētājas bija Žanete Tomsone, Karīna Kica un D.Vītola.
 “Esam ļoti priecīgas, ka tik veiksmīgi iesākusies jaunā sezona. Spēles bija saturīgas. Pat necerējām, ka būs tik labi, jo kopā spēlējām pirmo reizi un kopīgu treniņu nebija. Prieks, ka spēlējam kā komanda,” stāsta Alūksnes komandas pārstāve Dina Vītola. Viņa atzīst, ka mērķis ir nepazaudēt komandas saliedētību un arī turpmāk spēlēt tikpat veiksmīgi. “Esam pozitīvi noskaņotas. Spēlējam prieka pēc,” viņa saka. Nākamā spēle alūksnietēm paredzēta 17.novembrī Limbažos. ◆

Kategorijas