Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Basketbols: Apes novada 2013.gada čempionātā izspēlē 1.apli

Diāna Lozko

2013. gada 7. novembris 11:44

381

“Čempionāts sācies interesanti un spraigi. Tiks izspēlēti divi apļi, un 7.decembrī spēles beigsies. Komandas uztraucās par pretiniekiem no Lejasciema, taču pirmā kārta parādīja, ka spēku samēri ir tiešām interesanti un spēlēs būs neparedzami momenti. Komandu sastāvos atļautajā skaitā paredzami papildinājumi, un tas katrā spēlē var radīt citus rezultātus. Pietiek komandai kādā spēlē zaudēt punktu, un vēlāk to ir grūtāk atgūt. Tiek spēlēts ar visu atdevi, un spēles tik tiešām būs interesantas,” saka Apes sporta zāles administrators Juris Ozoliņš.


Viņš uzsver, ka 1.aplis norāda uz jau esošajiem līderiem un arī Trapenes komanda ir ļoti spēcīga. Arī Smiltenes “Seniori” šogad ir papildinājuši sastāvu, kas viņus padara par vēl spēcīgākiem konkurentiem visām komandām.


“Gaujienas komanda, kura iepriekšējā čempionātā guva bronzas medaļu, šoreiz nebija pilnā sastāvā, tādēļ nākamajās spēlēs varam gaidīt pārsteigumus. Tos varam gaidīt arī no komandas “Virsaitis”, jo šogad tai ir spēcīgāks sastāvs nekā pērn,” saka J.Ozoliņš.


Šajā kārtā rezultatīvākie spēlētāji komandās bija Roberts Jansons ar 34 punktiem un Andris Purakalns ar 29 punktiem no komandas “Virsaitis”, Alvis Junkurs ar 35 punktiem, Normunds Liepa ar 26 punktiem un Mārtiņš Pelēcis ar 25 punktiem no komandas “Seniori”, Andris Jaunzems ar 37 punktiem, Matīss Mežulis ar 28 punktiem un Artis Joksts ar 24 punktiem no Trapenes, Kristaps Liberts ar 32 punktiem, Salvis Vītoliņš ar 25 punktiem, Kārlis Latiks ar 25 punktiem un Rimants Krievāns ar 23 punktiem no komandas „Apiņi”, kā arī Ritvars Ņeupakojevs ar 38 punktiem un Nauris Guoģis ar 21 punktu no Gaujienas un Oskars Zurkovs ar 28 punktiem un Matīss Gabdulļins ar 11 punktiem no Lejasciema.


Nākamā spēļu kārta norisināsies 10.novembrī.

Kategorijas