Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Basketbols: aicina uz spraigām spēlēm

Diāna Lozko

2013. gada 15. novembris 18:00

317

Turpinās Apes novada 2013.gada basketbola čempionāts. Aizvadītās spēles notika 10.novembrī, bet nākamās spēles notiks jau šodien, 16.novembrī. Spēles solās būt spraigas un interesantas, to pierādīja jau iepriekšējās spēles rezultāti.


10.novembra spēlē Apes komanda „Apiņi” uzveica Lejasciema komandu no Gulbenes ar rezultātu 78:37. Apes komanda „Virsaitis” gaujieniešus uzveica ar rezultātu 42:32, bet “Apiņi” ar komandu no Trapenes cīnījās spraigi un rezultāts izvērtās 59:55. “Virsaitis” guva uzvaru spēlē ar Lejasciemu, rezultāts – 55:42, bet gaujienieši piekāpās trapeniešiem ar rezultātu 51:70 (otrā apļa spēle).

Attaisnotu iemeslu dēļ neatbrauca Smiltenes spēlētāji, tādēļ viņu spēles ir pārceltas uz vēlāku laiku.

“Centrālā spēle, kā jau iepriekš bija gaidīts, notika starp Trapeni un Apes komandu „Apiņi”. Tā ritēja ļoti skatāmi, punkts punktā. Pusotru minūti pirms beigām Trapene bija vadībā ar +6 un likās, ka tai ir jāuzvar, taču spēlētāja Kārļa Latika 4 punktu “gājiens” samazināja starpību un pēdējās sekundēs sasprindzinājumā divreiz kļūdījās arī Trapenes labākie spēlētāji, tāpēc šoreiz uzvaru guva komanda „Apiņi”,” informē Apes novada sporta darba organizators un čempionāta organizators Juris Ozoliņš.

Ikviens interesents tiek aicināts pievienoties vērot un atbalstīt arī sestdienas spēli 16.novembrī. Jau pulksten 10.00 Apes sporta zālē savā starpā par uzvaru cīnīsies Trapenes komanda un komanda no Smiltenes „Seniori”. Pulksten 11.20 uz laukuma spēkiem mērosies Gaujienas un Lejasciema komandas. 12.40 „Seniori” uzsāks spēli ar komandu „Virsaitis”, bet pulksten 14.00 Trapenes komanda cīnīsies par uzvaru ar Lejasciema komandu. 15.20 Gaujienas komanda sacentīsies ar „ Apiņiem” un pulksten 16.40 Trapenes komanda cīnīsies ar “Virsaiti”. Pēdējā sestdienas spēlē pulksten 18.00 „Seniori” spēlēs ar komandu „Apiņi”.

Kategorijas