Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Patērētājus aicina pārbaudīt 1999.-2005.gadā ražotās "Bosch" un "Siemens" trauku mazgājamās mašīnas

Patērētājus aicina pārbaudīt 1999.-2005.gadā ražotās "Bosch" un "Siemens" trauku mazgājamās mašīnas

BSH Home Appliances AB filiāle Latvijā aicina 1999.-2005. gadā ražoto Bosch un Siemens trauku mazgājamo mašīnu īpašniekus pārbaudīt, vai uz viņiem piederošajām ierīcēm attiecas brīvprātīgā drošības akcija, ko uzņēmums ir uzsācis šī gada augustā. BSH turpina šo drošības akciju, cenzdamies sasniegt pēc iespējas vairāk patērētāju, kam pieder trauku mazgājamās mašīnas, uz kurām attiecas šī akcija.

Ļoti retos gadījumos Bosch un Siemens trauku mazgājamās mašīnas var pārkarst un radīt potenciālus ugunsgrēka draudus vadības paneļa bojājuma dēļ. BSH turpina piedāvāt patērētājiem bezmaksas remontu uz vietas vai naudas atmaksu 20% apmērā no iegādātās jaunās Bosch un Siemens trauku mazgājamās mašīnas cenas. BSH mudina patērētājus apmeklēt mājas lapu www.dishcareaction.lv vai zvanīt uz bezmaksas telefona numuru 800 04470, lai pārbaudītu, vai akcija attiecas arī uz viņu trauku mazgājamo mašīnu, vai saņemtu papildu informāciju vai piedāvātos palīdzības veidus.

”Mēs turpinām šo akciju, lai sasniegtu pēc iespējas vairāk patērētāju. Mēs iesakām patērētājiem, uz kuru trauku mazgājamajām mašīnām attiecas šī akcija, lietot tās tikai uzraudzībā, līdz tiek veikts remonts vai nomainīta trauku mazgājamā mašīna. Mēs atvainojamies par jebkurām neērtībām, ko šī drošības akcija var sagādāt patērētājiem,” sacīja Maja Wikman Ulrich, BSH Home Appliances AB komunikāciju vadītāja Ziemeļvalstīs.

Kategorijas