Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Basketbols: čempionāts tuvojas finišam

Diāna Lozko

2013. gada 29. novembris 11:32

235

Pagājušajā nedēļā notika kārtējās Apes novada basketbola čempionāta spēles, bet jau 7.decembrī norisināsies čempionāta noslēguma spēles un apbalvošana.


Rezultāts atšķīrās vien par vienu punktu

Apes novada sporta darba organizators un čempionāta organizators Juris Ozoliņš informē, ka arī šoreiz spēles bijušas ļoti spraigas un rezultāti bijuši diezgan līdzīgi. Gaujienas komandas spēle ar Smiltenes “Senioriem” beidzās ar rezultātu 50:44. Spēle starp abām Apes komandām “Apiņi” un “Virsaitis” beidzās ar rezultātu 73:56.


Visspraigākā cīņa norisinājās starp gaujieniešiem un “Virsaiti”, kur spēles rezultāts atšķīrās vien par vienu punktu – 57:56.

Rezultatīvāki spēlētāji: Apes komandā “Virsaitis” - Roberts Jansons (129 punkti), Andris Purakalns (53), Raitis Semjonovs (87); Apes “Apiņi” - Kārlis Latiks (104), Kristaps Liberts (74), Rimants Krievāns (67); Gaujiena - Ritvars Ņeupakojevs (89), Nauris Guoģis (83), Toms Dandens (72); Smiltenes “Seniori” - Normunds Liepa (74), Kārlis Muižnieks (81), Aivis Junkurs (67). Trapene - Matīss Mežulis (106), Artis Joksts (84), Andris Jaunzems (63); Lejasciems - Oskars Zurkovs (51).


Tiek aicināti uz svinīgo noslēgumu

J.Ozoliņš uzsver, ka spēles ir tiešām neparedzamas un noslēguma spēlēs var gadīties dažādi pārsteigumi. “Jau trešo gadu mūsu sacensībās vienmēr ir intriga, un arī šoreiz uzvarētāju prognozēt ir nereāli. Trapenes komanda un “Apiņi” cīnīsies par uzvaru, un cīņa būs spraiga. “Apiņiem” šajā dienā būs divas spēles, bet trapeniešiem tikai viena, taču arī pēc tā neko nevar vēl spriest. Es nelieku itin nekādas prognozes, jo uzvarētāju noteiks veiksme šajā dienā,” saka J.Ozoliņš.


Noslēguma spēles un apbalvošana notiks jau 7.decembrī. Pirmā spēle notiks pulksten 10.00 starp gaujieniešiem un Smiltenes “Senioriem”. Pulksten 11.20 gaujienieši tiksies ar Apes “Apiņiem”.Pulksten 12.40 spēlēs “Seniori” un “Virsaitis”. Pulksten 14.00 trapenieši spēlēs ar Apes “Apiņiem”. Pulksten 16.00 visi tiek aicināti uz svinīgo čempionāta noslēgumu un apbalvošanu.

Kategorijas