Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Karro saņem Gada balvu sportā

Agita Bērziņa

2013. gada 28. decembris 08:01

173

Vakar "Gada balvas sportā" svinīgajā ceremonijā labākā Latvijas tehnisko sporta veidu sportista godu otro reizi pēc kārtas izpelnījās motokrosa braucējs Matīss Karro. Šajā sezonā MX1 pasaules čempionātā Karro kopvērtējumā izcīnīja 16.vietu, tomēr atkal vairākus posmus izlaida traumu dēļ. Tāpat viņam trešā vieta Anglijas čempionāta kopvērtējumā.Savukārt par šīgada Latvijas labākajiem sportistiem pasludināti skeletonists Martins Dukurs un cīkstone Anastasija Grigorjeva.Pērn par gada labākajiem valsts sportistiem tika atzīti Štrombergs un tāllēcēja Ineta Radeviča, kura pēc balvas saņemšanas paziņoja par sportistes karjeras beigām.


Par Latvijas gada populārāko sportistu līdzjutēju balsojumā kļuvis tenisists Ernests Gulbis, kura pretinieki izšķirošajā līdzjutēju balsošanas kārtā bija autosportists Reinis Nitišs un orientierists Edgars Bertuks. Par populārāko Gulbis kļuva abās balsojuma kārtās.


Volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš saņēma apbalvojumu nominācijā par labāko Latvijas komandu individuālajos sporta veidos, apsteidzot Oskaru Melbārdi, Daumantu Dreiškenu, Arvi Vilkasti, Intaru Dambi (bobslejs)

Kategorijas