Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Kāds būs 2014.gads?

Inita Dilāne

2014. gada 3. janvāris 00:00

7

Auns ◆ Gads iesāksies ar jaunu iepazīšanām un jauniem paziņām. Arī darba jomā var rasties necerēti piedāvājumi. Attiecībās pārgalvība un kaislības sitīs augstu vilni. Vasarā nepārdomātas rīcības var radīt liekas galvassāpes. Mīlestībā ļausieties vilinājumiem un pārmērībām, tāpēc prātīgi izvērtējiet jebkuru situāciju! Tuvāk rudenim enerģija tiks novirzīta konkrētu mērķu realizēšanā. Pārmaiņas privātajā dzīvē rosinās uz sava biznesa uzsākšanu.
Vērsis ◆ Gada sākumā var nākties atgriezties pie iepriekš nenokārtotiem darījumiem, lai tos sakārtotu un veiksmīgi pabeigtu. Jaunas vēsmas ienāks jūsu profesionālajā darbībā. Kaut arī grūti būs pielāgoties kaut kam jaunam, tas tikai padarīs jūsu dzīvi interesantāku. Ar pārbaudījumiem attiecībās var saskaries tie, kurus vieno kredītsaistības. Uzsākot jebkuras jaunas attiecības, labi padomāsiet, pirms spert nozīmīgu soli.
Dvīņi ◆ Prāts būs nemierīgs un mudinās jūs palaikam apgūt jaunas zināšanas. Komunikācija ar domubiedriem un jaunas pazīšanās padarīs jūsu ikdienu raibāku un aizraujošāku. Partnerattiecībās ikviens jauninājums nāks par labu. Ar neatlaidību un centību iespējama virzība augšup pa karjeras kāpnēm. Rutīna būs tā, ko gribēsiet nomainīt uz kaut ko aktīvāku. Tieši pievēršanās kādam sporta veidam būs pareizā izvēle!
Vēzis ◆ Centīsieties piepildīt savu sapni par ģimenes un savas ligzdiņas izveidi. Izceļojušie gada pirmajā pusē steigs atgriezties un iekārtot savu dzīvi dzimtenē. Svarīgas kļūs tradīcijas un mantotās senču vērības. Nepārvarama vēlme pēc komforta mudinās nopietnāk pievērsties sava hobija pilnveidošanai. Attiecībās rūpēsies par jūtu stabilitāti, savstarpēju cieņu un sapratni.
Lauva ◆ Gada sākumā darba netrūks tiem, kas darbojas radošajā jomā. Ar īpašu entuziasmu tieksieties pēc aktīvāka dzīvesveida. Būs vēlēšanās kļūt redzamākam, iekarot jaunas virsotnes, vairāk doties sabiedrībā un baudīt laicīgus labumus. Arī ceļojums tiks iekļauts jūsu plānos. Veiksmīgs gads tiem, kuri intensīvi meklē mīlestību un savas otrās pusītes, jo jau vasaras otrajā pusē kāds ar šiku un vērienu laimīgi iestūrēs laulības ostā.
 Jaunava ◆ Gads iesāksies diezgan spraigi tiem, kas darbojas finansiālajā jomā. Prāts būs nodarbināts ar rēķināšanu un analizēšanu. Jaunas informācijas un darba metožu apguve nesagādās ne mazākās grūtības. Vasarā pievērsīsieties dzīvojamās telpas paplašināšanai un labiekārtošanai. Vairāk uzmanības veltīsiet savai ģimenei. Partnerattiecību kopšana neizpaliks bez pūlēm un pacietības.
Svari ◆ Gada sākumā diezgan grūti būs pieņemt jebkurus jauninājumus - svārstīšanas no viena kausa otrā. Profesionālajā jomā izdomāsiet kaut ko jaunu, kas var pārsteigt tuviniekus. Līdz ar pirmajiem pavasara saules stariem arī jūsu sirdī iemājos prieks un vēlme pēc patiesas un īstas mīlestības. Partnerattiecībās iespējami jauni jūtu uzplaiksnījumi, līdz ar to parādīsies dzīvesprieks un jaunas vērtības. Vientuļniekus var skart mīlestība no pirmā acu skatiena.
Skorpions ◆ Gada pirmā puse būs nozīmīga tiem, kas studē vai vienkārši apgūst jaunas zināšanas. Varat atrasties izvēles priekšā. Kāds var doties studēt un paplašināt savu redzesloku ārzemēs. Jebkuros savos lēmumos paļausieties uz intuīciju. Gada otrajā pusē attiecībās varat saskarties ar pārbaudījumiem. Var nākties pieņemt svarīgus lēmumus – mainīties un palikt kopā vai doties katram savā virzienā.
Strēlnieks ◆ Gribēsies ieviest pārmaiņas savos ienākumos, tāpēc tiks meklēti un arī saņemti labāki peļņas gūšanas avoti. Kāds beidzot var tikt vaļā no ilggadējām kredītsaistībām un parādiem. Savukārt visu mīlestības enerģiju virzīsiet uz konkrētu un noskatītu mērķi. Attiecībās jauni pavērsieni būs gaidāmi gada otrajā pusē. Arī vēlme par tālāku eksotisku un romantisku ceļojumu var piepildīties.
Mežāzis ◆ Gads sāksies diezgan mierīgi, un tāpēc ar vēsu prātu pamazām sāksiet kalt nākotnes plānus. Lēnam un ar cītīgu darbu sasniegsiet ievērojamus rezultātus. Īpaši nozīmīgas kļūs attiecības ar tuviniekiem, ar kuriem jau sen bija zudis kontakts. Romantiskās attiecības būs stabilas. Tie, kas ir otrās pusītes meklējumos, jaunas attiecības veidos, balstoties galvenokārt uz draudzību un paļāvību.
Ūdensvīrs ◆ Ar nopietnāku skatu raudzīsies uz saviem pienākumiem. Jauni darījumi un sava biznesa paplašināšana sniegs papildus finansiālas iespējas. Tuvāk pavasarim attiecībās gribēsies būt brīvākam un nepiespiestam. Var tikt nojauktas jebkuras robežas, jo savās jūtās būsiet tiešs un atklāts. Gada otrajā pusē var rasties pārgalvīgas idejas. Arī doma par modernākas datortehnikas iegādi no jums neatkāpsies.
Zivis ◆ Gada sākumā attiecībās ar jauniegūtajiem draugiem būsiet diezgan piesardzīgs. Zivtiņām sapnis par ideālo mīlestību un princi zelta zirgā beidzot var pārtapt realitātē. Pastiprināsies vēlme pēc ģimenes izveides. Gada otrajā pusē ievērojamus sasniegumus gūsiet profesionālajā darbībā. Kāda var plūkt laurus arī uz slavas kāpnēm. Nepamanītas nepaliks arī tās zivtiņas, kas darbojas mākslinieciskajā jomā.

Kategorijas