Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Latvijas Samariešu apvienība piedāvā darbu vērienīgā sociālo pakalpojumu attīstības projektā

Lielākais nevalstiskais sociālo pakalpojumu sniedzējs Latvijā – biedrība „Latvijas Samariešu apvienība” (LSA) - uzsāk jaunu, vērienīgu sociālā atbalsta projektu iedzīvotājiem lauku rajonos „Samariešu atbalsts mājās.” Projekta ietvaros ar Open Society Foundation finansējumu un vietējo pašvaldību atbalstu un līdzfinansējumu plānots nodrošināt aprūpes mājās pakalpojumu lauku reģionos. Paplašinot savu pakalpojumu klāstu, LSA Latvijas reģionos aicina pastāvīgā darbā speciālistus vairākās profesijās.

Sākotnēji pakalpojums tiks īstenots no pieciem reģionālajiem birojiem Balvu, Jelgavas, Skrundas, Smiltenes un Ventspils novados, kuri apkalpos arī apkārtējos novadus. Darbs tiek piedāvāts projekta „Samariešu atbalsts mājās” nodaļu vadītājiem, aprūpētājiem – tehniķiem un izbraukuma brigādes aprūpētājiem.

Projekta nodaļu vadītāju amatiem tiek meklēti cilvēki, kas varētu plānot un vadīt ikdienas darbu nodaļā, kā arī vadīt nodaļas darbiniekus. Tāpat arī nodaļu vadītājiem būs jānodarbojas ar klientu piesaisti, dokumentācijas kārtošanu un aktualizēšanu, jāsadarbojas ar pašvaldību sociālajiem dienestiem un citām institūcijām kvalitatīvai pakalpojuma nodrošināšanai u.tml. Pretendentiem uz šo amatu nepieciešama augstākā izglītība sociālā darba specialitātē, kā arī vēlama iepriekšēja darba pieredze sociālās aprūpes jomā.

Aprūpētājiem – tehniķiem ikdienā būs jānodrošina klientu ikdienas sociālā aprūpe dzīvesvietā (personiskā aprūpe, malkas, ūdens ienešana u.tml.), jānodrošina pakalpojuma „Drošības poga” tehniskie pieslēgumi un tā darbība (pirms tam darbiniekam tiks nodrošināta atbilstoša apmācība), kā arī jānodrošina LSA specializētā transporta pakalpojumi personām ar kustības traucējumiem. Šajā gadījumā pretendentiem nepieciešama izglītība vai pieredze darbā sociālās aprūpes jomā, kā arī vajadzīga izpratne par tehniskām lietām un vēlme apgūt jaunas iemaņas.

Izbraukuma brigādes aprūpētājiem tiek piedāvāts darbs LSA specializētajā pārvietojamajā aprūpes birojā, nodrošinot klientu ikdienas sociālo un medicīnisko aprūpi mājās un veicot ar klienta aprūpi un dzīvesvietas uzkopšanu saistītus darbus. Potenciālajiem darbiniekiem nepieciešama izglītība vai pieredze sociālajā vai medicīnas aprūpē.

Visiem pretendentiem LSA piedāvā darbu radošā, draudzīgā un dinamiskā kolektīvā, konkurētspējīgu atalgojumu un sociālās garantijas, kā arī nepieciešamo apmācību. Sīkāku informāciju var uzzināt, sazinoties ar LSA pa tālruni 29166552.

Kategorijas