Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Uzticīgas “Alūksnes Ziņām” jau piecpadsmit gadus

Līga Vīksna

2014. gada 24. janvāris 00:00

17

“Alūksnes Ziņu” abonēšanas akcijas “Abonē par latiem – saņem eiro” izlozē šonedēļ galveno balvu – 300 eiro – ieguva mālupiete Veronika Pakere.
Savukārt vēl 30 mūsu laikraksta abonenti saņems kādu no “Dienas žurnālu” izdevumiem tik ilgam laika periodam, uz kādu abonējuši “Alūksnes Ziņas”.
Ināra secina, ka viņai veiksmīgs ir skaitlis 15 - 15.februārī ir dzimšanas diena, 15.oktobrī pērn tika abonētas “Alūksnes Ziņas” šim gadam, laimējot galveno balvu. Savukārt šogad rit jau 15.gads, kopš Pakeru ģimenes “Rubeņos” lasa “Alūksnes Ziņas”.
“Loterijās man neveicas, šī ir pirmā reize, tādēļ šis ir liels un patīkams pārsteigums,” atzīst Veronika. I.Pakere atklāj, ka lasīt ziņas, aprakstus avīzē ir ērtāk nekā datorā. “Turklāt – ja avīzē izsakies, tas jādara atklāti, bet internetā vari būt anonīms,” viņa saka.
I.Pakere ierosina atjaunot krustvārdu mīklu konkursu, veselības lapās rakstīt par Alūksnes un Apes novada mediķiem. V.Pakere labprāt lasītu vēl vairāk aprakstu par lauku ļaudīm, viņu ikdienu, zemniekiem. “Vienmēr pārskatu sludinājumu lapu – pašu pirmo. Ar interesi izlasu ziņas par demogrāfisko situāciju novados, aprakstus par cilvēkiem. Gribētos, lai avīze tomēr ir vismaz divas reizes nedēļā. Toties tagad tā ir biezāka – nav laika visu uzreiz izlasīt, tādēļ tiek lasīta vairākas dienas,” saka V.Pakere. “Rubeņos” viņa saimnieko 30 gadus, pirms tam dzīvojusi Liepnā, bet savu darba mūžu veltījusi smagajam slaucējas darbam fermā. ◆

Kategorijas