Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Par balvām cīnās vairāk kā 600 skolēni no 164 dažādām Latvijas skolām

Agita Bērziņa

2014. gada 28. janvāris 11:16

63

Education Centre DURBE organizētajā konkursā 7.-12. klašu skolēniem šobrīd uz visiem konkursa jautājumiem pareizi atbildējuši 125 skolēni un saglabā izredzes iegūt galveno balvu -  braucienu uz angļu valodas nometni Maltā. Aktīvi cīņā par galveno balvu klasēm startē klases no visas Latvijas. Konkursa „Ārvalstu izglītības labirintos” pirmajā kārtā atbildes var iesniegt vēl līdz 31.janvārim! Šobrīd aktīvākie ir 7.klašu skolēni, bet viskūtrākie 12.klasnieki.

Konkursa 1. kārta risinās no 20. līdz 31.janvārim Education Centre DURBE mājas lapā www.durbe.edu.lv ir jāiesniedz atbildes uz konkursa pirmās kārtas jautājumiem, kuri tiks publicēti 20.janvāra rītā. Lai balvu saņemtu klase, konkursā ir jāpiedalās vismaz 75% no klases, tādēļ lieti noderēs gan vecāku, gan skolotāju pamudinājums, iesniegt atbildes pēc iespējas lielākam skaitam klases skolēnu. Pajautājiet tiem:
- „Sapņo par angļu valodas nometni Maltā,- piedalies, 1. vietas ieguvējs individuālā vērtējumā lidos uz Vidusjūras salu jau jūlijā, un kāpēc ne tu?”
- „Tava klase sen pelnījusi kārtīgu ekskursiju, ar ko nosvinēt mācību gada beigas? Motivē piedalīties arī savus klasesbiedrus, jo balvu fondā 2 pilnas dienas ekskursijas visai klasei uz jebkuru vietu Latvijā: viena 7.-9.klašu grupā, otra 10-12.klašu grupā. Vai nav fantastiski? „
Vērtīgas un noderīgas dāvanas arī 2. un 3. vietu ieguvējiem. Vairāk par konkursa norisi un balvu fondu var uzzināt no EC Durbe mājas lapā publicētajā Konkursa nolikumā. Šī ir iespēja iegūt ne tikai kādu no balvām, bet arī iespēja uzzināt daudz noderīga par skolām un mācību iespējām ārzemēs. Vēlam veiksmi konkursā un ceram uz tikšanos balvu pasniegšanā jau maijā.

Kategorijas