Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Jaunieši dāvina draudzīgus “citronus”

Diāna Lozko

2014. gada 31. janvāris 00:00

11

Neformālā jauniešu grupa “100 kW radoša citrona” rīko dažādus pasākumus jauniešiem. Viņi ir nolēmuši arī citiem darīt zināmus tos uzņēmumus un uzņēmējus, kuri ir jauniešiem draudzīgi un atbalstījuši viņus pasākumu rīkošanā.


Marta Stradiņa neformālajā jauniešu grupā darbojas tikai pirmo gadu.“Mēs rīkojam dažādus pasākumus, lai jauniešiem mūsu pilsētā nebūtu garlaicīgi. Pārsvarā pasākumi ir saistīti ar fiziskajām aktivitātēm, lai mudinātu jauniešus uz veselīgu dzīvesveidu. Katrā no šiem pasākumiem mums ir vajadzīga palīdzība, un mēs ejam pie dažādiem uzņēmējiem un uzņēmumiem un stāstām savas vajadzības. Ne visi uzņēmēji ir atsaucīgi, bet ir daži, kuri vienmēr ir gatavi mums kaut kā izlīdzēt, piemēram, sarūpējot dāvanas pasākumiem,” viņa stāsta.
Lai pateiktos atsaucīgajiem uzņēmējiem un privātpersonām, grupa “100 kW radoša citrona” dāvā šiem cilvēkiem pateicības rakstu, kā arī īpašu uzlīmi ar citronu. “Iedodam šo uzlīmi, un uzņēmējs var izdomāt, vai viņš vēlas to arī pielikt pie sava uzņēmuma durvīm. Tā norāda, ka šis uzņēmums ir jauniešiem draudzīgs,” stāsta neformālās jauniešu grupas pārstāve Karīna Kreice.
Viens no uzņēmumiem, kuram ir šāda uzlīme, ir SIA “Pie Zvejnieka”. “Palīdzu jauniešiem ar medaļu nodrošinājumu. Jauniešiem vienmēr ir kādas vajadzības un ir jāpalīdz. Ne jau visi atbalsta viņus. Arī mēs nevaram atbalstīt finansiāli, bet atbalstām ar inventāru. Kāpēc gan neatbalstīt, ja ir tāda iespēja,” uzskata uzņēmuma vadītājs Agris Zvejnieks.
Uzlīmes “100 kW radoša citrona” jau ir saņēmuši: SIA “Donita”, SIA “Pie Zvejnieka”, SIA “Zvaigzne ABC” un Alūksnes muzejs. ◆

Kategorijas