Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Saeimā “ēnos” septiņi jaunieši no Alūksnes

Agita Bērziņa

2014. gada 10. februāris 15:19

342

Saeima trešdien, 12.februārī, savas durvis vērs deputātu un darbinieku ēnām - vairāk nekā 200 skolēniem un studentiem no visiem Latvijas novadiem – Kurzemes, Zemgales, Vidzemes un Latgales. Jauniešiem būs iespēja klātienē iepazīt Saeimas ikdienas darbu, gūstot nepastarpinātu priekšstatu par parlamentu un likumdošanu.

No E.Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas Saeimas ikdienas darbu vēros septiņi skolēni. Valdi Dombrovski “ēnos” Nauris Kristofers Gailītis no 12.klases, Vilni Ķirsi – Justīne Ķīse un Linda Malova no 11.klases, Raivi Dzintaru – Santa Pakalna no 12.klases, Elīnu Siliņu – Sintija Stepkāne no 11.klases Protokolu nodaļā Līgu Amatu ēnos E.Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas 12.klases skolniece Daniela Dobrovoļska, Stenogrammu nodaļā Raimondu Klancbergu – Maija Rozenberga no 10.klases.

Iepriekš jau ziņojām, ka ēnot” premjeri Laimdotu Straujumu dosies  Laine Kļaviņa no Alūksnes vidusskolas 12.klases.

Saeima jau sesto reizi kļūs par ēnu devēju, un šajā laikā parlaments ir atzīts par vienu no populārākajām ēnošanas vietām Latvijā.

Trešdien, 12.februārī, Ēnu diena Saeimā plānota visas dienas garumā. Ar dalībnieku sarakstu un informāciju par pasākuma norisi var iepazīties Saeimas mājaslapā: http://www.saeima.lv/lv/sabiedribas-lidzdaliba/enu-diena-1.

Kategorijas