Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Šī ziema nav piemērota hokejam

Agita Bērziņa

2014. gada 14. februāris 09:26

132

Nepiemērotu laika apstākļu dēļ sestdien Apes hokeja laukumā plānotas tradicionālās sacensības “Robežripa” nenotika. Laika apstākļi izdarījuši savas korekcijas arī Alūksnes un Apes novadu hokeja čempionāta norisē.

 “Sestdien no rīta Apē lija lietus un laukums bija ūdenī. Nolēmām sacensības atcelt. Domāju, ka “Robežripa” šogad tā arī nenotiks, jo prioritāri mums jāmēģina pabeigt abu novadu čempionāts,” stāsta HK „Ape” valdes priekšsēdētājs Andis Pops.

Uz Alūksnes hokeja laukumā situācija bija labāka, tāpēc svētdien tika aizvadīta viena čempionāta spēle, kad  laukumā tikās komandas “Alūksne” un “Maliena”. Alūksnieši Malienas spēlētājus uzvarēja ar rezultātu 2:1. Alūksnes labā abus vārtus guva Toms Sakalausks, bet Malienas komandā vienīgos vārtus iesita Kristaps Cinglers. Pēc pirmā apļa spēlēm līderos izvirzījusies komanda “Ape 1”, kas ieguvusi deviņus punktus. Otrajā pozīcijā atrodas “Alūksne” (seši punkti), trešajā vietā - “Ape 2” (trīs punkti), bet bez punktiem palikusi komanda “Maliena”.

“Pirmais spēļu aplis ir beidzies un ir jādomā, kā izspēlēt atlikušo čempionātu. Ja laiks būs piemērots, šajā nedēļas nogalē izspēlēsim otrā apļa spēles. Ja tomēr nesanāks, tad skatīsimies, kāds būs laiks turpmāk. Ja ziema tā arī neatgriezīsies, tad pēdējās spēles izspēlēsim ledus hallē Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā. Vienu gadu tā jau notika, ka finālu izspēlējām Valmierā. Šobrīd vienīgā cerība ir Alūksnes laukums, jo slidot uz Apes laukuma joprojām nevar. Šogad hokeja sezona ir ļoti īsa. Likās daudzsološi, bet – nekā! Arī prognozes nav iepriecinošas. Ar dabu spēkoties nevar,” saka A.Pops.

Kategorijas