Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Sākas cīņas volejbolā

Agita Bērziņa

2014. gada 13. marts 08:10

447

Sācies Alūksnes novada čempionāts volejbolā. Cīņu par čempionu titulu jau uzsākas sieviešu komandas - “Alūksne”, “Ape 1” un “Ape 2”. Pēc pirmā apļa spēlēm pārliecinošas līderes ir “Ape 1” volejbolistes, kuras uzvarējušas abās spēles.


Komanda “Alūksne” un “Ape 2” attiecīgi ieņem 2. un 3.vietu. Kuras iegūs čempionu titulu, noskaidrosies jau šajā nedēļas nogalē, 15.martā, kad tiks izspēlētas otrā apļa spēles. “Intriga par to, kuras uzvarēs, saglabāsies līdz pat pēdējai spēlei. Izšķirošā cīņa notiks starp “Alūksne” un “Ape 1” komandām. Uzvarēt var abas. Jau pirmajā aplī starp šīm komandām bija sīva cīņa,” komentē čempionāta galvenais tiesnesis sieviešu komandām Aivars Bebris. Spēles sieviešu komandām notika Ziemeru pamatskolas sporta zālē, kur vasarā notika remondarbi. “Bija prieks spēlēt zālē ar jaunu, kvalitatīvu grīdas segumu. Uz šīm spēlēm vēl nebija pagūts uzstādīt elektronisko tablo, taču tas būs. Patīkami, ka novadā ir vēl viena mūsdienīga sporta zāle,” teic A.Bebris


Vīriešu komandas cīņu par čempionu titulu uzsāks nedēļu vēlāk. 22.martā spēles notiks Ilzenes centrā “Dailes”, bet 23.martā – Ziemeru pamatskolas zālē. Labākie tiks noskaidroti trīs komandu konkurencē - “Alūksne”, “Gaujiena” un “Zeltiņi”. Gaujienas volejbolisti spēlē arī Rīgas atklātajā amatieru volejbola čempionātā, kur aizvadīs kārtējo spēles šo sestdien. Tā būs pret komandu “Aparāts”. Iepriekš februāra nogalē spēles tika pārceltas tehnisku iemeslu dēļ, bet 2.marta spēlēs gaujieniešiem neieradās pretinieki.

Kategorijas