Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Labākais vitamīns – dziesmu kokteilis

Redakcija

2014. gada 14. marts 00:00

16

Gatavojoties 10.jubilejas sezonai, vienīgais profesionālais brīvdabas teātris Latvijā – “Muzikālais teātris 7” piedāvā izklaidējošu koncertuzvedumu „Muzikālā teātra 7 brīvdabas izrāžu dziesmu kokteilis”. 29.martā pulksten 19.00 to varēs dzirdēt un redzēt arī Alūksnes pilsētas tautas namā.
„Ceļojošā teātrī mākslinieki ļoti satuvinās, kļūst par draugiem kopējas idejas labad. Mūsu kustība gan tiešā, gan netiešā veidā ir daudz spēcīgāka par jebkuru partiju. Es pat teiktu, ka mēs esam komūna, jo mums nav intrigu, mums nav ķīviņu, mums ir tikai nemitīgas radošas pūles, kas pārtop izaugsmē. Un mums ir gandarījums, ka skatītājs smaidīgs pēc izrādes dodas mājās, neredzot to milzu nogurumu, kas pēc katras izrādes ir mums - māksliniekiem. Cilvēki mūsu nesavtīgo atdevi no gada uz gadu sajūt un novērtē,” saka leģendārā “Muzikālā teātra 7” aktrise un komiķe Jolanda Suvorova.
No 200 izdziedātām izrāžu dziesmām teātris atlasījis spilgtākās 25. „Dziesmu kokteiļa” turnejas izrādēs uz skatuves kāps mūziķi Juris Vizbulis, Atis Auzāns, māsas Legzdiņas, Oranžā kora meitenes Olga Stupiņa un Anita Levša, kā arī komiķe Jolanda Suvorova, aktrise Anna Šteina un “Muzikālā teātra 7 dibinātāji” – producents Aigars Dinsbergs un Kārlis Anitens.
Biļetes var iegādāties „Biļešu Paradīzes” kasēs.
Pēc pavasara turnejas “Muzikālais teātris 7” turpinās darbu pie 10.sezonas brīvdabas koncertuzveduma, no jauna iestudējot “Vella kalpus” – vēl sirsnīgāk, patriotiskāk, vērienīgāk, nekā tas bija 2005.gadā.

Atbildi pareizi...
... un varbūt laimē ielūgumu 2 personām.
1. Uz skatuves redzēsim un dzirdēsim arī populārās un vitālās „Māsas Legzdiņas”. Kā viņas sauc?
a) Aija un Gunta, b) Laila un Ārija, c) Aija un Gundega, d) Ārija un Gunda.
2. Leģendārā “Muzikālā teātra 7” aktrise un komiķe Jolanda Suvorova, kura piedalījusies visās 9 vasaru izrādēs, vienā izrādē spēlēja lietišķu darījumu dāmu no Japānas. Kā sauc šo izrādi?
a) “Grēku kalna dēkaiņi”, b) “Septītās debesis”, c) “Dāvana mūsdienu sievietei”, d) “Robinsona dārgumi”.

◆ Atbildēt var līdz 18.martam pa e-pastu “laime@aluksniesiem.lv” vai pa tālruni 64307020.

Kategorijas