Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Notiks Liepnas Jauniešu forums

LETA

2014. gada 15. marts 08:37

80

Šodien Alūksnes novadā notiks Liepnas Jauniešu forums, aģentūru LETA informēja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Forumā jauniešiem būs iespēja tikties ar Liepnas pagasta pārvaldes, pagasta iestāžu un Alūksnes novada pašvaldības pārstāvjiem un diskutēt par svarīgiem un aktuāliem jautājumiem. Tāpat pasākuma apmeklētāji varēs tikties ar Alūksnes novada Jauniešu konsultatīvās padomes pārstāvjiem, iepazīties ar projektā "Jaunieša dzīve Alūksnes novadā" veiktā pētījuma datiem par to, kā novada jaunieši vērtē savu dzīves kvalitāti un iespējas.

Piedalīties forumā aicināti jaunieši gan no Liepnas pagasta, gan arī pārējām Alūksnes novadiem. Tāpat pasākumā aicināti piedalīties arī tie jaunieši, kuri patlaban vairs nedzīvo Liepnā, taču ar pagastu viņus saista dzimtās mājas un ģimenes.

Liepnas pagasta Jauniešu forumu organizē Alūksnes novada Jauniešu konsultatīvā padome sadarbībā ar Liepnas pagasta pārvaldi, Liepnas tautas namu, Liepnas vidusskolu, Liepnas internātpamatskolu, Alūksnes Bērnu un jauniešu centru, Alūksnes novada pašvaldību un citiem atbalstītājiem.

Kategorijas