Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Liepnas jaunieši saredz iespējas

Diāna Lozko

2014. gada 17. marts 09:10

23688

Sestdien Liepnas tautas namā pirmo reizi norisinājās Liepnas jauniešu forums. Tā laikā notika iepazīšanās ar Alūksnes novada Jauniešu konsultatīvo padomi un jauniešu dzīvi arī Alūksnes novadā. Forumā tika uzsvērts, ka jauniešiem pašiem ir lielas iespējas radīt vidi sev apkārt un veidot to sev saistošu.


Alūksnes novada pašvaldības priekšsēdētājs Arturs Dukulis forumu atklāja sakot, ka viens cilvēks ir viens cilvēks un viena ideja ir viena ideja, bet, kad sanāk kopā vairāki cilvēki, tad idejas top arī realizējamas. Galvenais ir nebaidīties no pašām trakākajām idejām. Arī novada pašvaldības priekšsēdētāja vietnieks Aivars Fomins atzina, kā šāds forums ir nepieciešams. “Tie, kuri sēž mājās šajā laikā un izvēlējās neatnākt nav tiesīgi teikt, ka Liepnā jau nekas nenotiek,” pauda A.Fomins.


Foruma noslēgumā jaunieši kopā ar novada pašvaldības pārstāvjiem apsprieda dažādas darba grupās tapušās idejas un iespējas tās realizēt, lai tādā veidā darbotos sava pagasta un visa novada labā. Jau šo ceturtdien jaunieši atkal sanāks kopā ar savām idejām, lai apspriestu to realizāciju nu jau daudz konkrētāk.

Kategorijas