Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Tālāk tiek “LAVE” un “4 Plus”

Agita Bērziņa

2014. gada 18. marts 16:11

476

Alūksnes novada atklātajā basketbola čempionāta notikušas ceturtdaļfināla spēles. Iespēju cīnīties pusfinālā ieguva “LAVE” un “4 Plus”. Ārpus labāko četrinieka palika “Standarts” un “Meža zemes”.


Izšķirošās spēles notika svētdien. “LAVE” ar rezultātu 109 pret 56 uzvarēja “Standartu”, bet “4 Plus” “Meža zemes” uzveica ar 64 pret 45. Pusfināla spēles notiks šo sestdien. Pulksten 17.00 laukumā tiksies “Trapene” un “LAVE”, bet 18.30 - “Alsviķi” un “4 Plus”.


Komandas “LAVE” treneris Andrejs Bušenko ir priecīgas, ka izdevās iekļūt pusfinālā. “Komanda šo spēli aizvadīja ar līdz šim spēcīgāko sastāvu šajā čempionātā. Jau no spēles pirmajām sekundēm izvirzījāmies vadībā un turpinājām palielināt punktu pārsvaru visas spēles gaitā. Pusfināla spēle solās būt diezgan sarežģīta it sevišķi, ja abas komandas spēlēs savos spēcīgākajos sastāvos,” saka A.Bušenko. Kuri būs spēcīgāki un tiks finālā, šobrīd šķiet paredzēt nevar neviens. “Kā jau vienmēr saku, ir ļoti grūti izdarīt prognozes nezinot komandu sastāvus uz konkrētos spēli. Protams, cerību par uzvaru neesam zaudējuši. Darīsim visu, kas ir mūsu spēkos, lai aizstāvētu titulu,” norāda A.Bušenko.


Spēlēt par uzvaru pusfinālā noskaņojusies arī “4 Plus” komanda. Treneris Jānis Nīkrencis pauž prieku, ka izdevās tikt tālāk. “Ar “Meža zemēm” tikāmies regulārajā kārtā, kad sīvā cīņā izdevās uzvarēt. Tas deva pārliecību, ka varam viņus uzvarēt otrreiz. Protams ceturtdaļfināla spēle bija spraigāka, arī asāka. Cīņa bija līdz pēdējai minūtei jeb iespējai. Tālākās prognozes var zīlēt kafijas biezumos. Katra var uzvarēt katru, jo izslēgšanas spēles atšķiras ar to, ka spriedze ir lielāka. Kurš labāk ar to tiks galā, tas arī uzvarēs. Arī stiprajām komandām ir vājās puses. Izredzes ir visiem,” saka J.Nīkrencis.

Kategorijas