Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Lauvu klubs iepriecina bērnus

Līga Vīksna

2014. gada 21. marts 00:00

12

Biedrība “Lauvu klubs Alūksne” nesen iepriecinājis bērnus Apes un Alūksnes novadu bērnudārzos, dāvinot “Lego Duplo” un “Lego 4+” klučus. 
Dāvinājumu organizēja biedrība “Lauvu klubs Alūksne” kopā ar Liepājas Lauvu klubu un sadarbībā ar “Lego” ziedojumu fondu Dānijā. Apes pirmsskolas izglītības iestādes “Vāverīte” vadītāja Iluta Apine atzīst -  par dāvinājumu ir ļoti priecīgi, jo par iestādes līdzekļiem nevarētu iegādāties divas lielas kastes ar oriģinālajiem “Lego” klučiem. “Dāvinājums būs piecgadīgo un sešgadīgo bērnu grupai, kā arī visjaunāko bērnu grupai. Apes novadā dāvinājumu saņēma arī Gaujienas bērnudārzs. Visiem bērniem ļoti patīk “Lego”, un reizēs, kad jautājam, ar kādām mantām gribētu papildināt bērnudārza klāstu, visi kā viens vēlas “Lego”,” saka I.Apine.
“Vāverīte” jau trešo gadu iesaistās akciju sabiedrības “Zaļā josta” konkursā un vāc izlietotās baterijas. “Šogad savācām apmēram 300 kilogramus – paldies visiem, kas mums tās nogādāja! Pērn ieguvām 100 latu dāvanu karti, vēl gadu iepriekš – 150 latu dāvanu karti sporta inventāra iegādei. Šāgada konkursa rezultāti būs zināmi maijā,” saka I.Apine.
Jūlijā “Vāverīte” remontdarbu laikā būs slēgta bērnu apmeklējumam, jo plānoti zāles un vienas grupas telpas grīdu remontdarbi. “Tas jāveic atbilstoši atzinumam pēc ēkas tehniskās apsekošanas, jo vērojams griestu ieliekums. Šobrīd zālē vairs nenotiek sporta un mūzikas nodarbības, tam esam pielāgojuši vienas grupas telpas. No 1.augusta organizēsim rotaļu grupu bērnudārzam ierādītajās telpās D.Ozoliņa Apes vidusskolā,” stāsta  I.Apine. ◆

Kategorijas